Cansu dizide çok kalmayacak

Güncelleme Tarihi:

Cansu dizide çok kalmayacak
OluÅŸturulma Tarihi: Eylül 29, 2012 10:00

Muhteşem Yüzyıl'ın yapımcısı Timur Savcı konuşmacı olduğu pazarlama zirvesinde Muhteşem Yüzyıl dizisiyle ilgili açıklamalar yaptı.

Haberin Devamı

Gençlik dizilerinin ardından çektiği "Muhteşem Yüzyıl"la Türkiye'nin en çok kazanan yapımcısı olan Timur Savcı, geçtiğimiz günlerde interaktif pazarlama zirvesi "IPZ’12" kapsamında düzenlenen "IPZ’12 YOUTH"ta konuşmacı oldu.

Konuşmasının bir bölümünde büyük ses getiren "Muhteşem Yüzyıl" dizisi hakkında merak edilen sorulara yanıt veren Savcı, "Halit oynamasa Muhteşem Yüzyıl olmayabilirdi. Halit Ergenç’in Kanuni Sultan Süleyman'ı oynamasını çok istedim. O zaman "Binbir Gece"de oynuyordu. Meral(Okay) ile birlikte Halit'te karar kıldık. O oynamak istemese bugün 'Muhteşem Yüzyıl' olmayabilirdi. Tek bir şartımız vardı Halit'e; 1,5 yıl boyunca ortalarda görünmeyecek ve başka hiçbir şeyde oynamayacaktı. Unutulmasını istedik ki, padişah olarak gerçekçi olsun. O da sağolsun bunu kabul etti" dedi.

Haberin Devamı

Genelde popüler kimlikleri dizilerinde oynatmayı sevmediğini dile getiren Savcı, "Popüler kimlikleri dizilerimde oynatmayı sevmiyorum. 'Kavak Yelleri'nde isimsiz oyuncular ile çalışmamım sebebi de buydu. O şekilde gerçeklik duygusunun bozulduğuna inanıyorum. İzleyici gördüğü karaktere inanmalı. Bizim setlerimizde kimse karakterlerin kostümleri ile röportaj yapamaz, ben bile gitsem yapamam. Bu konuda çok sert sözleşmelerimiz var. Dışarıda da çok görülmelerini istemem" diye konuştu. Savcı'nın bu sözleri üzerine izleyiciler "Madem popüler biri ile çalışmak istemiyorsunuz, o zaman Cansu Dere’nin dizinizde ne işi var?" şeklindeki sorusu üzerine de Savcı, "Ah ne işi var bir de bana sorsanız" diyerek güldü ve ardından da "Bu soru ile çok karşılaşıyorum. Merak etmeyin muhteşem geldi ama Hürrem sultan sayesinde İzmir Marşı ile gidecek" esprisini yaptı.
               Â

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!