Çanlar AKP için çalıyor

Güncelleme Tarihi:

Çanlar AKP için çalıyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 14, 2003 01:54

Amasya'da açılışını yaptığı müzedeki çanın önünde poz veren DYP Lideri Ağar, ‘‘Boşuna beklemeyin çanı ben çalmam. Çünkü çanlar AKP için çalıyor’’ dedi. Ağar, partisinin iktidara doğru yürüdüğünü söyledi.

DYP Genel Başkanı Mehmet Ağar, Amasya'nın Merzifon İlçesi'nde müze olarak restore edilen tarihi evi açarken, gördüğü çanın ipini tutarak, ‘‘Şimdi siz bekliyorsunuz ki, ipini tuttuğum bu çanı çalayım, size de iyi bir görüntü olsun. Ancak ben çanı çalmayacağım. Çünkü çanlar, AKP için çalıyor’’ dedi.

Amasya'da parti il binasında partililerde sohbet eden Ağar, bazı açılışlarda bulunmak üzere Merzifon İlçesi'ne gitti. Otogar açılışında konuşan Ağar, DYP'nin kenetlenmeye başladığını belirterek, ‘‘Gittiğimiz her yerde partiye küsmüş olan insanları yine bir arada görüyoruz. Bu yolumuzun, doğru olduğunu, Doğru Yol'un iktidara gittiğini gösteriyor. Önümüzde yerel seçimler var. Bu seçimler için çok çalışmalıyız. Bu birlik ve beraberliğimizi devam ettirmeliyiz’’ dedi.

Kültür ve Sanatevi olarak düzenlenen müze evi hizmete açtıktan sonra huzurevini de ziyaret eden Ağar'a burada, 1987-89 yıllarında Kara Kuvvetleri Komutanlığı yapan emekli Orgeneral Kemal Yamak ile eşi Muammer Yamak da eşlik etti. 8'inci Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın da bir dönem başdanışmanlığını yapan Yamak, Ağar'a donanımını yaptığı 11 odayı gezdirirken, ‘‘Memleketime hizmet etmenin onur ve gururunu yaşıyorum. Elimden geldiğince de hizmet etmeye devam edeceğim’’ dedi.

Emekli Paşa’ya Ağar saygısı

DYP Lideri Ağar, Merzifon Kültür Merkezi'ndeki huzurevinin yapımında ve donanımında emeği geçen 60 kişiye plaket verilmesi törenine katıldı. Ağar, huzurevinin 11 odasını donatan eski Kara Kuvvetleri Komutanı emekli Orgeneral Kemal Yamak'ın elini öptükten sonra plaketini sundu. Ağar, ‘‘Memuriyetim sırasında, Sayın Yamak ile birlikte çok çalıştık. Onun ne derecede yüce insan olduğunu biliyorduk. Fakat böylesine yardımsever yüzünü de görmemiz beni çok mutlu etti’’ diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!