Caniden alçak paylaşım

Güncelleme Tarihi:

Caniden alçak paylaşım
Oluşturulma Tarihi: Eylül 06, 2023 07:00

2008’de ilk eşini öldüren Hasan Küçükyılmaz, 2 yıl önce cezaevinden çıktıktan sonra evlendiği ikinci eşi Özlem Küçükyılmaz ve kayınvalidesini de sokak ortasında pompalı tüfekle katletti. Küçükyılmaz, son cinayetten önce paylaştığı ses kaydında, “Ölmesi gerekiyordu, öldü. Namus çok güzel bir şey” dedi.

Haberin Devamı

Karabük’te Hasan Küçükyılmaz (59), 1 yıl önce evlendiği eşi Özlem Küçükyılmaz’la (45) önceki gece evlerinde ‘kıskançlık’ sebebiyle tartıştı. Hasan Küçükyılmaz, büyüyen tartışma sırasında annesi Nazife Çetingök (62) ile birlikte dışarı çıkan eşi Özlem Küçükyılmaz’ı takip etti. Hasan Küçükyılmaz bir süre sonra anne-kıza pompalı tüfekle art arda ateş açtı. Anne ve kızı vücutlarına isabet eden saçmalarla hayatını kaybederken, Hasan Küçükyılmaz kaçtı. Polis ekipleri, Hasan Küçükyılmaz’ı olaydan 4 saat sonra aynı mahalledeki bir başka sokaktaki çamlıkta buldu. Teslim olması çağrısı yapılan Küçükyılmaz, çenesine dayadığı pompalı tüfekle yaşamına son verdi.

ŞİKÂYETİNDEN VAZGEÇMİŞ

Öte yandan Hasan Küçükyılmaz’ın 2008 yılında ilk eşi Nimet Küçükyılmaz’ı da öldürüp hüküm giydiği, cezasını çekip 2 yıl önce cezaevinden çıktığı, geçen yıl da Özlem Küçükyıldız’la evlendiği öğrenildi. Özlem Küçükyılmaz’ın geçen hafta eşinden şiddet gördüğü için KADES uygulamasını kullanarak polisten yardım istediği ancak daha sonra şikâyetinden vazgeçtiği belirtildi.

Haberin Devamı

‘BEDELİNİ ÖDEDİN’

Eşi ve kayınvalidesini sokak ortasında tüfekle vurarak öldüren katil Hasan Küçükyılmaz’ın intihar etmeden önce Whatsapp durumuna yaptığı paylaşımlar kan dondurdu. Küçükyılmaz, Whatsapp durumunda yaptığı paylaşımda, kendisinin 5 Eylül tarihinde hayatta olmayacağını ifade etmiş. Hasan Küçükyılmaz ses kaydı paylaşımında da eşi için “Ölmesi gerekiyordu, öldü. Namus çok güzel bir şey, sahip çıkacaksın. İşte böyle asfaltta cenazen kalır. Biraz sonra da ben kendimi öldüreceğim. Ahirette hesap soracağım sana. 10 parmağım yakanda olacak. Şimdi yaptığın şerefsizliklerin bedelini ödedin. Annen de ödedi. Sana benimle oynama oyuncak olursun dedim” dedi.

 

BAKMADAN GEÇME!