Cani tutuklandı

Güncelleme Tarihi:

Cani tutuklandı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 22, 2017 22:28

ADANA'da 19 yaşındaki D.R.B.'ye 20 gün boyunca ellerini bağlayıp, soyduktan sonra kemerle dövüp tecavüz ettiği iddiasıyla gözaltına alınan evli 2 çocuk babası 32 yaşındaki Rasin S. yakalandı.

Haberin Devamı

Rasin S. bir arkadaşı vasıtasıyla tanışıp gezmeye götürmeyi teklif ettiği genç kadını “Benim de evladım var. Kötü bir şey yapmam” diyerek ikna edip işyerine hapsetti. Genç kadına şiddet uygulayıp, defalarca tecavüz eden Rasin S., Mersin ve Antalya'ya götürerek cinsel saldırısını sürdürdü.

17 SUÇTAN KAYDI VAR
4 gün sonra Adana'ya dönen Rasin S., genç kızı yeniden işyerine hapsetti. Ailenin şikâyetiyle polisin her yerde aradığı D.R.B., 20 Kasım'da Rasin S.'nin uyuşturucu alıp kendinden geçmesini fırsat bilip, kaçtı. Hastanede tedavisinin ardından başından geçenleri anlatan genç kadın, ailesinin de kendisini öldürmesinden korktuğunu söyleyince Kadın Sığınma Evi'ne yerleştirildi. Tehdit ve hakaret olmak üzere gasp, mala zarar verme, kişiyi hürriyetinden alıkoyma gibi 17 ayrı suçtan poliste kaydı olan şüpheli ifadesinin ardından sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!