Cani evlat

Güncelleme Tarihi:

Cani evlat
Oluşturulma Tarihi: Aralık 12, 2023 07:00

Barış Ç. annesi Fazile Ç.’yi vahşice öldürdü. Barış Ç. polisteki ifadesinde, annesinin içine giren cini sehpayla başına vurarak çıkarttığını söyledi.

Haberin Devamı

İZMİR Bornova’daki evde önceki akşam saatlerinde, çok sayıda suç kaydı olan, uyuşturucu madde kullandığı ve psikolojik sorunları bulunduğu ileri sürülen Barış Çavdar (23), annesi Fazile Çavdar’a (43) sehpa ile saldırdı. Başına sehpayla defalarca vurulan Fazile Çavdar, kanlar içerisinde yere yığıldı. Barış Çavdar, olayın ardından bir işyerinde bekçi olarak çalışan babası Hasan Çavdar’ın (45) yanına gidip annesini öldürdüğünü söyledi. Oğlu ile eve dönen Hasan Çavdar, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi.

 

6 AY ÖNCE DE EVİ YAKMIŞ

İhbarla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Fazile Çavdar’ın hayatını kaybettiği belirlendi. Gözaltına alınan Barış Çavdar ifadesinde, annesinin içerisine giren cini sehpayla başına vurarak çıkarttığını söyledi. Emniyetteki işlemlerinin ardında adliyeye sevk edilen Barış Çavdar tutuklandı. Barış Çavdar’ın 6 ay önce de evlerinde yangın çıkardığı için gözaltına alındığı, o dönemde polisteki işlemlerinin ardından serbest bırakıldığı belirtildi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!