Canavarlarla ölüm şakası

Güncelleme Tarihi:

Canavarlarla ölüm şakası
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 30, 2001 01:44

Turistlerin 10 dolar ödeyerek başını okşadığı büyük beyaz köpekbalıklarının bir insanı yutabilecek kadar canavar olduğu ortaya çıktı.

Bir köpekbalığı araştırmacısının çektiği resimler, canavarın binlerce kilo ağırlığındaki gövdesini suyun üstüne fırlatabildiğini açıkça ortaya koydu. Chris Fallows adlı vahşi doğa fotoğrafçısı, dev köpekbalığının bu yeteneğini ilk kez görüntüleyen insan oldu. Fallows ile birlikte bu muhteşem sahneleri izleyen Will Mitchell ise, Avustralya'da 10 dolar vererek bu köpekbalığının başını okşayan turistlerin aslında büyük riske girdiklerini belirtti.

2 m. sıçrıyorlar

Fallows, küçük bir şişme botla denizin ortasında yalnız olduğu bir gün aniden bir büyük beyaz köpekbalığının sudan fırladığını gördü ve hayatının fotoğrafını çekmeye karar verdi. Daha sonra ekibini de alarak 8 metrelik bir tekneyle aynı sulara geri dönen Fallows, köpekbalıklarının daha önce görülmemiş bu hallerini belgeledi. Boyları 4 metreyi bulan köpekbalıkları, fokları yakalamak için suyun 2 metre üstüne rahatça sıçrayabiliyor.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!