Canavar anne vahşeti anlattı

Güncelleme Tarihi:

Canavar anne vahşeti anlattı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 01, 2007 10:41

Evlilik dışı doğurduğu bebeğini sevgilisi ve kız arkadaşlarıyla öldürdüğü iddia edilen Pelin S., konuştu. İşte tüyler ürperten ifadeler...

Haberin Devamı

Bebeğini, 10 günlükken iki baba adayı ve arkadaşlarıyla döverek öldürdüğünü söyleyen canavar anne, ifade değiştirdi: 10 gün sonra değil, doğar doğmaz öldürdük. Erkekler yoktu, kızlarla bodrumda dövdük

Pelin S., sorgusunda korkunç gerçekleri bir bir anlattı: “Hamile olduğumu 4 aylıkken anladım. Çocuğu aldırmak için çok geçti. Zamanı gelince hastaneye yattım ve doğum yaptım.”

"Kanlı tahtayı çöpe attık"

“Ertesi gün bebeği evimizin bodrumuna indirdik. Yanımda halamın kızı Seren A. ve komşumuzun kızı Hilal K. vardı. Bebeği bir torbaya koyduktan sonra önce tekmeleyerek sonra tahtayla vurarak öldürdük. Cesedi bodrumun bir köşesine attım. Ertesi sabah Seren ve Hilal’le poşeti Yedikule’deki surların dibine fırlattık. Tahtayı da çöp kutusuna attık.”

Basar gibi yaptım”

Haberin Devamı

Yaşı küçük olduğu için Çocuk Şube Müdürlüğü’nde sorgulanan Seren A. da (16) Pelin S.’nin bebeği tekmeler ve bir tahta parçasıyla döverek öldürdüğünü, kendisinin tekmelemediğini sadece basar gibi yaptığını söyledi.

"Uyuşturucu için seks "

Asayiş Şube Müdürlüğünde gözaltına alınan baba adayları Ömer B. ve Mustafa K. ise cinayetle bağlantılarının olmadığını söyledi. Uyuşturucuya alıştırdıkları Pelin S. ile uzun süredir birlikte olduklarını kabul eden Ömer B. ve Mustafa K.’nın Pelin S. ile uyuşturucu hap karşılığında sık sık birlikte oldukları tespit edildi.

"İsim bile koymamış"

Anne babası ayrıldığı için babasıyla yaşayan 18 yaşındaki Pelin S., hiçbir şey olmamış gibi hayatına devam etmiş. Yakalanacaklarını düşünmediğini söyleyen PelinS. ile ona yardım eden Hilal K. ’kasten adam öldürmek’ ve ’uyuşturucu kullanmak’, Ömer B., Mustafa K. ve Birol G. ise ‘uyuşturucu kullanmak’tan tutuklanmaları istemiyle mahkemeye sevk edildi.
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!