Can Bonomo'nun dramı

Güncelleme Tarihi:

Can Bonomonun dramı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 12, 2012 00:00

Eurovision temsilcimiz Can Bonomo'nun geçtiğimiz yıl annesini meme kanserinden kaybettiği öğrenildi.

Haberin Devamı

Azerbaycan'da düzenlenecek 57. Eurovision Şarkı Yarışması'nda Türkiye'yi temsil edecek Can Bonomo'nun geçtiğimiz yıl Mayıs ayında büyük bir acı yaşadığı ortaya çıktı. Meme kanserinden annesi Güneş Bonomo'yu kaybeden müzisyene en büyük desteği babası Yaşar Bonomo veriyor. Can Bonomo'nun babası Yaşar Bonomo'ya 'Al pacino' diye hitap ettiği öğrenildi.

Can Bonomonun dramı

Can Bonomo'nun hayatını kaybeden annesi Güneş Bonomo

17 dövmesi var

Yırtık tişört ve dövme merakı olan Bonomo'nun vücudunda tam 17 tane dövme var. Bonomo dövmelerinden bahsederken "Onları birbirlerinden ayırmak zor ama sanırım göğsümdeki güneş dövmesi favorim. Hem ilk dövmelerimden biri olduğu için hem de annemin adı diye seviyorum" diyor. Vatan'dan Zehra Cengil'in haberine göre Bonomo'nun bir adet semazen ve iki robottan oluşan dövmesi ise büyük ilgi görüyor. Bonomo'nun merak edilen soyadının kökeni latince ve 'iyi insan' demek. Ailesinin bir kısmı İtalya'da yaşıyor. Özellikle internette çıkan 'Yahudi, İsrail ile ara düzelsin diye seçildi' ifadelerine çok üzülmüş, 'Ben Türküm ve Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak Türkiye'yi temsil edeceğim' diyor.  

Haberin Devamı

İŞTE CAN BONOMO'NUN EN SEVİLEN ŞARKISI / WEB TV 

ŞARKI İNGİLİZCE OLACAK
" Böyle Bir Şey Var Mı? programına konuk olan Can Bonomo kendini anlattı: 
“24 yaşındayım. 8 yaşında müziğe başladım. Küçük yaşlardan itibaren de beri şiir yazıyorum. Bilgi Üniversitesi’nde Sinema bölümünü bitirdim. Okul yıllarında müzik ile daha çok ilgilendim. Amatör olarak çalışmalar yaptım. Yazdığım şiirleri besteledim. Ve ilk albümümü 8–9 ay önce çıkardım. Daha ilk albümünü yeni çıkartan biri olarak TRT’nin bu teklifi bana yapması beni çok mutlu etti. Ve bu kadar isim konuşulurken bundan birkaç gün önce TRT beni aradı ve yarışmaya benim katılmamı istedi. Hiç düşünmeden kabul ettim. Bu benim için önemli bir şey çünkü. Bu işin bir matematiği var. Bu matematiği göz önünde bulundurarak yalın bir iş yapacağım. Tabii ki bu şarkının içinde bize ait motifler olacak. Yani kendi şarkılarımdan, kendi albümümden çok uzak bir şey yapmayacağım. Elimde birkaç tane beste var. Onlar üzerine yoğunlaşacağım. Ve İngilizceye hâkim olduğum için yazdığım sözleri iyi şekilde İngilizceye çevireceğime inanıyorum.

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!