Çalkaya'da sağlık skandalı

Güncelleme Tarihi:

Çalkayada sağlık skandalı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 01, 2000 00:00

Haberin Devamı

Çalkaya Talanı'nda tutuklanıp cezaevine gönderilen eski Belediye Başkanı Süleyman Yılmaz'ın yakınları, Yılmaz'ı şikayet edip aleyhinde ifade veren köylülerden çeşitli yollarla intikam almaya başladı. Çalkayalı İbiş Bahar, kardeşinin eşi Ümmü Bahar rahatsızlanınca belediyeye telefon açıp ambulans istediğini, nöbetçi ambulans şoförü olan Yılmaz'ın teyzesinin oğlu Veli Altıntaş'ın küfredip telefonu yüzüne kapattığını söyledi.

Bunun nedeninin Süleyman Yılmaz'ın aleyhine ifade vermesi olduğunu idia eden İbiş Bahar, ‘‘Telefonda (Başkandan şikayetçi olup bir de ambulans mı istiyorsunuz? Hepiniz geberin) dedi ve ağıza alınmayacak küfürler ettikten sonra telefonu yüzüme kapattı. Belediyeden ambulans da gelmedi. Bunun üzerine kardeşimin eşini, komşumuzun bir otomobiliyle Antalya SSK Hastanesi'ne götürüp tedavi ettirebildik’’ diye konuştu.

Süleyman Yılmaz'ın belediyeye ambulansı vatandaşın paralarıyla aldığını, üzerine babası 'Ahmet Yılmaz'ın hayrına' yazdırdığını öne süren İbiş Bahar, şöyle konuştu; ‘‘Bu tür olaylar son zamanlarda çok sık yaşanmaya başlandı. Yılmaz'nı belediyeye doldurduğu akrabaları, aleyhte ifade verenleri tek tek sıkıştırıyor. İki çocuk annesi bir kadın yaşam savaşı verirken, ambulansı göndermiyorlar. Onlardan şikayetçi olacağım.’’

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!