Buzlanma faciası 2 ölü, 5 yaralı

Güncelleme Tarihi:

Buzlanma faciası 2 ölü, 5 yaralı
Oluşturulma Tarihi: Mart 07, 2004 01:16

Kavacık'ta önceki gece buzlanma ve aşırı hız nedeniyle zincirleme trafik kazası meydana geldi. Kaza yaptıkları otomobilden inen 17 yaşındaki Nesrin Yıldırım ve 1.5 yaşındaki Hatice Yıldırım, başka bir otomobilin çarpması sonucu öldü.

Hatice Yıldırım'ın cesedi kaza yerinden yaklaşık 800 metre uzağa sürüklendi. 7 otomobilin karıştığı kazada 5 kişi yaralandı.

EŞİ ve 3 çocuğuyla birlikte Sarıgazi'deki kayınvalidesini ziyaret eden 43 yaşındaki Mustafa Yıldırım, saat 23.00 sıralarında İstinye'deki evine dönmek üzere 34 BJ 922 plakalı otomobiliyle yola çıktı ve O-2 Karayolunundan Molla Gürani Viyadüğü'ne geldi. Bu sırada bariyere çarpan bir otomobile arkadan gelen 2 otomobilin çarptığını gören Mustafa Yıldırım, durmak isterken kaydı ve önündeki kaza yapan otomobile çarptı. Kazanın şokuyla Mustafa Yıldırım eşi ve çocukları otomobilden indiler.

Bu sırada aşırı hızlı olduğu belirtilen bir otomobil önce, kucağında 1,5 yaşındaki kardeşi Hatice bulunan Nesrin Yıldırım'a, daha sonra da 40 yaşındaki Halise Yıldırım'a çarptı. Anne Halise Yıldırım yaralı olarak kurtulurken iki kızı öldü. Kazada hafif yaralanan baba Mustafa Yıldırım, 8 yaşındaki kızı Sedanur Yıldırım ve eşi Halise Yıldırım Haydarpaşa Numune Hastanesi'ne, kazaya karışarak yaralanan 2 polis memuru ise kaldırıldıkları Şişli Etfal Hastanesi'nde tedaviye alındı. Anne Halise Yıldırım'ın kalçasında ve kaval kemiğinde kırık olduğu, baba ve kızı Sedanur'un sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Polis, Hatice Yıldırım'ın kaza yerinin yaklaşık 800 metre ilerisindeki cesedini, kazadan 20 dakika sonra otomobiller çekiciyle götürülürken fark etti. Polisler, Yıldırım'ın kazaya karışan bir otomobilin altında kalarak sürüklenmiş olabileceğini belirttiler.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!