Büyük Günahlar

Güncelleme Tarihi:

Büyük Günahlar
Oluşturulma Tarihi: Haziran 27, 2002 14:30

Hep hayalini kurduğunuz bir hayatı yaşıyorsunuz. Her geçen gün yükselen bir kariyeriniz, güzel bir eviniz ve her şeyden önemlisi sizi çok seven bir eşiniz var. Bunlar buzdağının üstündekiler. Peki ya gerçekler görünenden çok farklıysa. CIA ve uluslararası politika konusunda uzman olan yazar Joseph Finder'ın romanından uyarlanan Büyük Günahlar (High Crimes) böyle bir konu üzerine kurulu. Yönetmen Carl Franklin.

Haberin Devamı

FİLMİN KONUSU

Claire başarılı ve güçlü bir avukattır. Kocası Tom ise kendi işinde uzman bir iş adamı. İdeal bir hayat sürmeye çalışmaktadırlar. Birbirlerine çılgıncasına aşıktırlar ve bir bebek sahibi olmayı dilemektedirler. Fakat evlerine giren hırsızların işlediği bir suç etraflarında gelişecek beklenmedik olayların ateşleyicisi olacaktır.

Hırsızlık olayından kısa bir süre sonra FBI ajanları onları sokakta durdurur ve Tom'u tutuklar. Onu gerçek adı ile çağırmaktadırlar, Ronald Chapman... Tom askeri bir operasyonda El Salvador'da sivillerin öldürülmesi olayından suçludur ve 15 yıldır bir kaçak olarak yaşamaktadır.

FİMİN KÜNYESİ
Yönetmen: CarL Franklin
Senaryo: Yuri Zeltser
Oynayanlar: Ashley Judd, Morgan Freeman, James Caviezel, Adam Scott,
Amanda Peet.
Resmi sitesi: http://www.highcrimesmovie.com

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!