Burun kesen gaspçı yakalandı

Güncelleme Tarihi:

Burun kesen gaspçı yakalandı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 29, 2005 00:00

Bakırköy’de geçen hafta önce çantasını vermek istemeyen Zuhal Efe’nin falçatayla burnunu kesen, kızını da yaralayan Erhan Özkaya, önceki gece cep telefonu gasp ettikten sonra yakalandı.

BAKIRKÖY’de bir hafta önce çantasını vermek istemeyen Zuhal Efe’nin falçatayla burnunu kesen, kızı İzel Ergüden’i de kulağından ve elinden yaralayan Erhan Özkaya, önceki gece de üniversite öğrencisi İrem Şancı’nın cep telefonunu gasp ettikten kısa süre sonra yakalandı.

Bakırköy’de bir kişinin saldırısına uğrayarak cep telefonunun gasp edildiğini söyleyen Boğaziçi Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümü’nde okuyan 18 yaşındaki İrem Şancı polise başvurdu. Şancı’yı ekip otomobiline alan polisler çevrede araştırma başlatınca, zanlı olay yerinden birkaç sokak ötede yakalandı. 26 yaşındaki zanlı Erhan Özkaya’nın üzerinden bir adet sustalı bıçak ile Şancı’ya ait cep telefonu çıktı.
/images/100/0x0/55ea25e3f018fbb8f86e2580


Sorgulanmak üzere Bakırköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne götürülen zanlının üç ayrı gasp olayından arandığı ortaya çıktı. Poliste ifade vermeyen Erhan Özkaya’nın geçen hafta çantasını gasp etmek istediği Zuhal Efe’nin burnunu kestiği, kızı İzel Ergüden’i ise kulağından ve elinden yaralayan kişi olduğu belirtildi.

Yenimahalle, Hatboyu Caddesi’nde geçen hafta saat 23.00 sıralarında evlerine dönen Zuhal Efe ve kızı İzel Ergüden bir gaspçının saldırısına uğramıştı. Çantasını vermek istemeyen Zuhal Efe’nin burnunu falçatayla kesen saldırgan, Efe’ye yardımcı olmak isteyen kızı İzel Ergüden’i de kulağından ve elinden yaralayarak kaçmıştı. Polisteki işlemleri tamamlanan zanlı adliyeye sevk edildi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!