Bursa'da feci kaza! Otomobil TIR'a çarptı: 4 kişi hayatını kaybetti

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Ağustos 07, 2023 09:23

Bursa'nın Karacabey ilçesinde, yol kenarında park halindeki TIR'a çarpan otomobilin sürücüsü Orhan Çalışkan (46) ve eşi Serpil Çalışkan (40), kızları Ceydan Çalışkan (16) ile araçtaki Ceyda Vatansever (16) hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

Haberin Devamı

Kaza, saat 05.30 sıralarında Bursa-Balıkesir kara yolunun 60'ıncı kilometresindeki Uluabat Mahallesi mevkisinde meydana geldi. Balıkesir'den Bursa istikametine seyir halinde olan Orhan Çalışkan yönetimindeki otomobil, yol kenarında park halindeki, sürücüsü Harun Tanrıverdi'nin (42) içinde uyuduğu TIR'a çarptı.

İhbarla kaza yerine çok sayıda polis, jandarma, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Araçta sıkışan otomobilin sürücüsü Orhan Çalışkan ile eşi Serpil Çalışkan, kızı Ceyda Çalışkan ve Ceyda Vatansever'in olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.

Bursada feci kaza Otomobil TIRa çarptı: 4 kişi hayatını kaybetti

Otomobilde yolcu olarak bulunan Z.Ş. (17) ile R.Ç. (14) ise yaralandı. R.Ç.'nin, hayatını kaybeden Serpil-Orhan Çalışkan çiftinin oğlu olduğu öğrenildi. Yaralılar kaldırıldıkları hastanede tedaviye alınırken, 4 kişinin cansız bedenleri otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Haberin Devamı

UYUDUĞU İDDİA EDİLDİ

Bursa'nın Karacabey ilçesinde, yol kenarında park halindeki TIR'a çarpan otomobilin sürücüsü Orhan Çalışkan (46), eşi Serpil Çalışkan (40) ile kızları Ceyda Çalışkan (16) ve araçtaki Ceyda Vatansever'in (16) hayatını kaybettiği, Zümral Şengün (17) ile Ramazan Batın Çalışkan'ın (14) yaralandığı kazayla ilgili soruşturma sürüyor. Otomobil sürücüsü Orhan Çalışkan'ın direksiyon başında uyuduğu iddia edilirken, kazanın ardından gözaltına alınan TIR sürücüsü Harun Tanrıverdi (42), ifadesinin ardından adliyeye sevk edilecek.

ARKADAŞININ AİLESİYLE TATİLE GİTMİŞ

Çalışkan ailesinin pazar sabahı Bursa'dan günübirlik tatil için İzmir'in Çeşme ilçesine gittikleri ve evlerine dönüş yolunda kazanın meydana geldiği öğrenildi. Kazada ölen Ceyda Vatansever ile yaralanan Zümral Şengün'ün, Ceyda Çalışkan'ın arkadaşları olduğu ve birlikte tatile gittikleri belirtildi.

Zümral Şengün ile Çalışkan ailesinin oğlu Ramazan Batın Çalışkan'ın, Bursa Uludağ Üniversitesi Hastanesi'nde tedavisi sürerken, Ceyda Vatansever'in bugün Osmangazi ilçesi Yunuseli Mahallesi Akyıldız Camisi'nde kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verileceği öğrenildi. Orhan Çalışkan ile eşi Serpil ve kızı Ceyda Çalışkan ise yarın son yolculuğuna uğurlanacak.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!