Bursa'da elektrik kesintisi

Güncelleme Tarihi:

Bursada elektrik kesintisi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 09, 2010 17:39

Bursa'da merkez Nilüfer ve Yıldırım ilçelerinde, 12-14 Şubat tarihlerinde bazı yerleşim birimlerine elektrik verilemeyecek.

Haberin Devamı

Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş'den yapılan yazılı açıklamaya göre, enerji nakil hatlarındaki bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle Nilüfer ilçesinde Tuşpa, Ertuğrulkent Mahallesi TR-26 bölgesi, Fulya Sitesi, Serinkent Sitesi ve civarındaki abonelerde 12 Şubatta 02.30-03.30 saatlerinde elektrik kesintisi uygulanacak.

Yıldırım ilçesinde Mollaarap, Karaağaç ve Mollafenari mahalleleri, Maksem Mahallesi Boğaz Sokak, Maksem ve Eşrefiler caddeleri, Köşk Caddesi Işık ve Eşrefiler sokakları ile civarına 13 Şubat günü 08.30-16.30 saatlerinde elektrik verilemeyecek.

Aynı ilçede 14 Şubat tarihinde 08.30-16.30 saatlerinde elektrik alamayacak yerleşim birimleri şöyle:
“Samanlı Mahallesi'nde Ağaköy, Avdancık, Kazıklı ve Kumlukalan mevkilerinde, Altın Boya, 2H. Başaranlar, Özen Taka, Dizdarlar Tekstil, BGS Tekstil, Bağdaş, Ballısoy Tekstil, Türkermas, Tutkuner Tekstil, Eme Brode, Mermerci, May Tohumculuk, Kerem Buzhanesi, Melike Tekstil, Nurşah Tekstil, Acartan, Koyuncu Tekstil, Karesi Tekstil, Benzinlik, Soğuk Hava Deposu trafoları.”

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!