Bursa'da 7,5 kilo esrar ele geçirildi

Güncelleme Tarihi:

Bursada 7,5 kilo esrar ele geçirildi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 03, 2008 13:37

Hatay'dan Bursa'ya spor çantaları içinde 7.5 kilogram esrar getirdiği öne sürülen zanlı, yolcu otobüsünden yolda inerek kayınvalidesinin kullandığı otomobille gittiği evinde yakalandı.

Haberin Devamı

Alınan bilgiye göre, bir ihbarı değerlendiren Bursa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Hatay'dan temin ettiği 7,5 kilogram esrarla şehirlerarası otobüse binen Barış D'yi (31) takibe aldı.

Bursa Şehirlerarası Otobüs Terminali'ne yerine Bursa-İnegöl kara yolunun Turanköy Rampası mevkisinde otobüsten inen Barış D, burada kendisini bekleyen, kayınvalidesi Nedret K'nin kullandığı ve içinde eşi Neslihan D. ile çocuğunun da bulunduğu 16 E 2224 plakalı otomobile bindi.

Otomobille Beyazıt Mahallesi Elmalıpınar Sokak'taki evine giden zanlı, burada kendisini takip eden güvenlik güçlerince yakalandı. Zanlıya ait iki adet spor çantasının içinde toplam 7,5 kilogram esrar ele geçirilirken, zanlının eşi Neslihan D. ve kayınvalidesi Nedret K de gözaltına alındı.

Haberin Devamı

Bursa Emniyet Müdürlüğüne götürülen zanlılardan Neslihan D ve Nedret K, ifadelerine başvurulduktan sonra serbest bırakıldı. Hırsızlık ve adam öldürmeye teşebbüs suçlarından sabıkalı olduğu belirlenen Barış D, sorgulamasının tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!