Bunun adı yaraya tuz basmak

Güncelleme Tarihi:

Bunun adı yaraya tuz basmak
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 04, 2008 18:40

Hainler Güngören'de bomba patlattı. Biri doğmamış bebek 6'sı çocuk 18 kişi yaşamını yitirdi. O talihsizlerden biri Aleyna idi. Aleyna ölmeseydi dün doğumgününü kutlayacaktı. Amasya'da bir kooperatif Başkanı ile bazı işgüzar yetkililer Aleyna'nın anne ve babasına sürpriz yaptı. Üzerinde Aleyna'nın fotoğrafının bulunduğu doğumgünü pastası getirerek acılı anne babanın yarasına tuz bastı.

Haberin Devamı

Kahreden doğumgününden fotoğraflar

İstanbul Güngören'deki patlamada hayatını kaybeden ve Amasya'nın Göynücek İlçesi'nde geçen 29 Temmuz'da toprağa verilen Nur Aleyna Çelik için bugün doğum günü pastası kesildi. 30 Temmuz 2005 tarihinde dünyaya gelen Çelik'in pastasını anesi Melike ve babası Günsar Çelik kesti.

İstanbul Güngören'deki patlamada hayatını kaybeden ve doğum gününden bir gün önce cenazesi memleketi Göynücek İlçesi Ilısu Köyü'nde toprağa verilen 4 yaşındaki Nur Aleyna Çelik için bugün doğum günü pastası kesildi. Amasya Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı Mahmut Demir ile Göynücek Belediye Başkanı Mükremin Mıntış yanlarında pasta götürerek, Aleyna Çelik'in Ilısu Köyü'nde akrabalarının yanında kalan babası 36 yaşındaki Günsar ve annesi 26 yaşındaki Melike Çelik'i ziyaret edip başsağlığı diledi.

Aleyna Çelik'i unutmayacaklarını söyleyen Amasya Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı Mahmut Demir, yaşanan olaydan büyük üzüntü duyduklarını belirterek, 30 Temmuz'da doğum günü olan küçük kız için doğum günü pastası kesmek istediklerini söyledi. Aleyna Çelik'in fotoğrafının bulunduğu pastayı ise annesi Melike ile babası Günsar Çelik birlikte kesti. Anne Melike Çelik, terörü lanetleyerek, “Onların gücü sadece benim kızıma yeter” dedi. Baba Günsar Çelik ise bebek katillerinin yakalanmasına sevindiğini belirterek gerekli cezayı almalarını istedi.     
    

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!