Bunalıma girdi cinsel organını kesti

Güncelleme Tarihi:

Bunalıma girdi cinsel organını kesti
Oluşturulma Tarihi: Ocak 14, 2006 12:38

Aksaray'da bir kişinin bunalım geçirmesi üzerine kestiği cinsel organı operasyonla yerine dikildi.

Haberin Devamı

Edinilen bilgiye göre, Nedim K'nın (25) kesilen cinsel organı, buz torbası içinde getirildiği Selçuk Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'nde gerçekleştirilen operasyonla yerine dikildi.

Operasyonu gerçekleştiren doktorlar, aşırı kan kaybı nedeniyle sağlık durumu da kötü olan Nedim K'nın, operasyondan bir süre normale döndüğünü ifade ederek, “Vücuda en yakın noktadan kesilen cinsel organ, başarılı bir operasyonla yerine dikildi. Organın vücuda adapte olup olmayacağı henüz belli değil” dedi.

Halen hastanenin Üroloji Servisi'nde tedavi edilen Nedim K'ya ikinci bir cerrahi operasyon yapılıp yapılmayacağına doktor heyeti karar verecek. Aksaray merkeze bağlı Helvadere Beldesi'nde ailesiyle birlikte yaşayan Nedim K, (25), girdiği bunalım sonucu cinsel organını kesmiş, durumu fark eden ailesi tarafından Aksaray Devlet Hastanesi'ne kaldırılmış buradan da SÜ Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edilmişti. Nedim K'nın, kaçak işçi olarak çalıştığı Almanya'dan sınır ışı edilmesi nedeniyle bunalıma girmiş olabileceği bildirildi. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!