Bugün noterler açık mı, 29 Ekim'de noterler saat kaça kadar açık?

Güncelleme Tarihi:

Bugün noterler açık mı, 29 Ekimde noterler saat kaça kadar açık
Oluşturulma Tarihi: Ekim 29, 2021 11:02

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle resmi tatil olmasından dolayı pek çok kurum ve kuruluşun çalışma saatlerinde değişiklikler yaşanıyor. Resmi dairelerin kapalı olduğu bugün noterler açık mı, saat kaça kadar açık merak ediliyor. İşlem yapmak isteyen vatandaşların araştırdığı noterlerin çalışma saatleri haberimizde...

Haberin Devamı

Bugün resmi tatil olması nedeniyle kurum ve kuruluşlar hizmetlerine bir buçuk gün süreyle ara vermiş bulunmaktalar. 28 Ekim öğleden sonra başlayan resmi tatil, 29 Ekim bugün de devam ediyor. Peki en çok merak edilen kurumlardan noterler açık mı, saat kaça kadar açık? İşte 29 Ekim noterlerin çalışma saatleri...

BUGÜN (29 EKİM) NOTERLER AÇIK MI?

Bugün 29 Ekim Cuma günü resmi tatil olması nedeniyle noterler açık olmayacak. Pazartesi günü açılacak olan noterler, cumartesi günleri nöbetçi noter uygulamasıyla bazı bölgelerde 10:00 ile 16:00 saatleri arasında hizmet verebilecekler.

NÖBETÇİ NOTER SORGULAMA SAYFASI İÇİN TIKLAYINIZ

NOTER SAAT KAÇTA AÇILIYOR, KAÇTA KAPANIYOR?

Noterler hafta içi her gün saat 09:00'da mesaiye başlıyor ve akşam 17:00'a kadar hizmet veriyorlar.

Haberin Devamı

NOTER ÖĞLE ARASI SAATLERİ

Noterler 12:30 - 13:30 saatleri arasında öğle molası vermektedir. Ancak yaşanan yoğunluğa göre bu saatler değişiklik gösterebilir.

NOTERLER CUMARTESİ VE PAZAR GÜNLERİ AÇIK MI?

Noterler, devlet kurumu olduğu için hafta sonu yani Cumartesi ve Pazar günleri hizmet vermemektedir. Nöbetçi Noterlikler Cumartesi ve Pazar Günleri saat 10.00 - 16.00 aralığında hizmet vermektedir.

 

BAKMADAN GEÇME!