Bu sahneler çok konuÅŸulur

Güncelleme Tarihi:

Bu sahneler çok konuşulur
OluÅŸturulma Tarihi: Mart 15, 2007 11:54

İngiliz yıldız Sienna Miller Factory Grl filmindeki sevişme sahneleriyle konuluşuyor. <1>Video/Galeri

Haberin Devamı

TARTIŞILAN SAHNELERİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

SİENNA MİLLER FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

Genç İngiliz oyuncu Sienna Miller, son dönemin en çok söz edilen sinema yıldızlarından biri. Bunun nedeni de Factory Girl filmindeki şehvetli şevişme sahnesi.

Miller ile filmde Bob Dylan'ı canlandıran rol arkadaşı Hayden Christensen'in cesurca oynadığı bu sahne bir çok kişi tarafından "rol gereği olamayacak kadar gerçek' diye nitelendiriliyor.

Genç yıldız ise bu yorumları "Eğer sinemada bir sevişme sahnesi çekecekseniz bunu gerçeğe en yakın biçimde yapmalısınız. Normalde de insanlar iç çamaşırları ile sevişmezler" diyerek yanıtlıyor.

25 yaşındaki Miller, daha film gösterime girmeden tartışma konusu olan bu sahneler nedeniyle seks sembolü olarak nitelendirilmek istemediğini de sözlerine ekliyor.

Haberin Devamı

Yönetmenliğini George Hicklenlooper'ın üstlendiği Factory Girl, pop art (pop sanat) akımının en önemli temsilcilerinden Andy Warhol'un ilham perisi olan Edie Sedgwick'in gerçek yaşam öyküsü üzerine kurulu.

Sedgwick, Warhol ile tanıştıktan sonra kısa zamanda bir pop ikonuna dönüştü. Aynı zamanda bu sıradışı sanatçının, uyuÅŸturucu ve yoÄŸun cinsellikle dolu dünyasına da adım attı.Â

Şöhretinin zirvesindeyken Bob Dylan'a aşık oldu. Edie Sedgwick, Warhol'un yüzeysel dünyasıyla Dylan'a duydugu aşk arasında kaldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!