"Bu ödüle çok ihtiyacım vardı"

Güncelleme Tarihi:

Bu ödüle çok ihtiyacım vardı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 16, 2010 11:35

KOCAELİ'ndeki bir internet gazetesinin İzmit Belediyesi katkılarıyla bu yıl 3'üncüsünü düzenlediği ‘Altın Çınar' ödülleri dağıtıldı.

Haberin Devamı

"ALTIN ÇINAR" ÖDÜLLERİ BÖYLE DAĞITILDI

Gönül Yazar, Ayşen Gruda, Haldun Dormen, Aşkın Nur Yengi ve Deniz Seki'nin yanı sıra Yazar Pınar Kür ve Nermin Bezmen ile organizatör Erkan Özerman, İzmit'in de simgelerinden biri olan Altın Çınar ödüllerini aldı. 

‘Haber262' adlı internet gazetesinin geleneksel hale getirdiği Altın Çınar ödül töreni Sabancı Kültür Merkezi'nde yapıldı. Ödül töreni için İzmitliler salonu doldururken, ödülleri başta Vali Gökhan Sözer ve diğer konuklar verdi. Gönül Yazar ödülünü alırken kendisinden bir şarkı söylemesi istendi. Bu teklifi kabul eden Gönül Yazar, sahnede bulunduğu sırada yanlış CD konulunca bu hatayı espriyle geçiştirdi. Yerine oturduktan sonra aranan CD bulundu. Gönül Yazar, bunun üzerine mikrofonu alarak çeşitli espriler yaptıktan sonra ‘Kim ne derse desin' isimli şarkıyı söyledi.

Gecede Deniz Seki büyük ilgi gördü. Deniz Seki, böyle bir dönemle ödül almanın kendisine büyük moral olduğunu anlatırken, “Buna ihtiyacım vardı. Çok ihtiyacım olduğu bir dönem şu anda. Layık görenlere teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!