Bu kez taytla çıktı

Güncelleme Tarihi:

Bu kez taytla çıktı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 03, 2007 19:52

<1>Foto <1>galeri Ünlü sanatçı Hülya Avşar, etekli ve selülitli fotoğraflarından sonra bu kez korta taytla çıktı.

Haberin Devamı

Hülya Avşar'ın son maçından fotoğraflar için tıklayınız...

Avşar bir önceki maçına mini etekle çıkmıştı

Etek giyip tenis maçına çıktıktan sonra selülit haberlerinden rahatsız olan Hülya Avşar, tenis kortuna başında siyah başörtüsü, mini eteği ve taytıyla çıkınca herkesi şaşırttı.

KARALARA BÜRÜNDÜ
Mini eteğinden gözüken selülit görüntülerinden sonra basına ambargo koyan Avşar'ın maç boyunca kameramanlara poposunu sallayarak 'Selülitlerimi çekin demesi" maçı izleyen herkesi güldürdü. Avşar, siyaha bürünmesiyle ilgili olarak gelen sorulara "Ne alakası var tesettürle. Bence daha çok daha da kapanabilirdi. Normal tenis kıyafetine yapılan tepkiyi protesto ediyorum. Tenisi bundan sonra böyle oynayacağım" sözleriyle yanıt verdi. Bacaklarındaki selülitlerden sonra estetik yaptırıp yaptırmayacağı merak edilen Avşar, "Hiçbir zaman yaptırmayacağım. Estetikçiler estetik olanları bozuyorlar" dedi.

Haberin Devamı

BURASI SEVGİLİMİN RADYOSU
"Bu gün yine size sevgilimin radyosundan sesleniyor olmaktan gurur duyuyorum" sözleriyle radyo yayınına başlayan Avşar, "Aslında güzelmiş sevgilisinin radyosu olması. Eminim şimdi bana ne kadar şımarık diyorlardır ama onu da kabul ediyorum. Şımarmayı seviyorum" şeklinde konuştu. Program boyunca esprileriyle konuklarını kahkahaya boğan Avşar, söz dönüp dolaşıp IQ hesaplamasına gelince "IQ ölçerken üçgen, dörtgen, beşgen şekiller falan var sanırım. Bana göre değil. Ben ölçtürmedim ama kesin geri zekalı çıkarım" deyince stüdyodaki herkesi güldürdü.

TATLISES İLE DALGA GEÇTİ
Avşar, kendisi için 'İbo Show'a katıldıktan sonra ekstraları arttı"diyen Tatlıses'e yüklenmeden geri duramadı. Radyo programında Ağrı Dağı Remix'i şarkısı çalan Avşar Kızı "İşte şimdi yeni bir popstarımız geliyor. Pop ona inanılmaz yakışıyor. Her şeyi kılığı, kıyafeti, yaşantısı ve fiziğiyle tipiyle muazzam"sözleriyle Tatlıses'le dalga geçti. Avşar dört yıl önce çıkan albümünde Sezen Aksu'dan aldığı Cano adlı şarkının ilginç hikayesini de yayını dinleyenlerle paylaştı. Avşar, "Cano diye bir şarkım vardı dört yıl önceki albümde. Sağolsun Sezen yazıp vermişti. Ben şarkıyı dinle ağla dinle ağla. O kadar duygulanıyorum ki okurken. Bir gün sezini seyrediyorum kendi konserinde. Bir baktım sahneye köpeği çıktı adı ise Cano. Sonra 'Biliyor musunuz Hülya'nın şarkısındaki Cono işte bu Cano. İşte ona yazılmıştı' dedi. Ben bittim. Sezinin evinde her şey oynuyor. Vazo oynuyor, kedi oynuyor. Uyurken de oynuyor sezen. Ne güzel onun gibi cilveli kadın olmak"sözleriyle Aksu'nun yaptığı oyunu hiç unutamadığını dile getirdi.

Avşar, çiftler kategorisinde yaptığı gösteri maçında rakipleri Duygu Akşit-Erol Aksoy çiftine yenildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!