Bu kez katil polis koca

Güncelleme Tarihi:

Bu kez katil polis koca
Oluşturulma Tarihi: Ocak 20, 2016 21:51

Neredeyse her gün erkek şiddeti nedeniyle kadınların öldürüldüğü ülkemizde son haber Antalya’dan geldi. Polis koca, 4 yaşındaki oğullarının önünde eşini öldürdü, ardından da kendisini vurdu. Gerekçe diğer cinayetlerle benzer: Boşanmak istedi!

Haberin Devamı

Antalya'nın Konyaaltı ilçesi Uncalı Mahallesi'nde önceki gece aile faciası yaşandı. Edebiyat öğretmenliği mezunu olan ve atama bekleyen Serap Çınar (33), 5 yıldır evli olduğu Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Ali Çınar'a (34), kendisini aldattığı iddiasıyla boşanma davası açtı. Önceki gün öğleden sonra mahkemeden gelen tebligatı alan Ali Çınar, gece evde eşiyle kavga etti. Ardından sakinleşmek için banyoya girdi ve kapıyı arkadan kilitledi.

4 YAŞINDAKİ OĞULLARI GÖRDÜ

Eşinin kendisine zarar vermesinden korkan Serap Çınar, üst komşusundan yardım istedi. Komşularının çabasıyla banyodan çıkan polis koca, yeniden konuşmak için komşusunun evindeki eşinin yanına gitti. Serap Çınar boşanmaktan vazgeçmeyeceğini söyledi. Ali Çınar, yanındaki beylik tabancasıyla 4 yaşındaki oğlu ve komşularının gözleri önünde 3 el ateş etti. Genç kadın, olay yerinde yaşamını yitirdi.

Haberin Devamı

ÖLDÜRDÜ VE ÖLMEK İSTEDİ

Daha sonra aynı silahı şakağına dayayan polis memuru, bir kez daha tetiğe bastı. Komşularının 112 Acil Çağrı Merkezi'nden yardım istemesi üzerine olay yerine polis ve sağlık görevlileri sevk edildi. Genç kadının öldüğü belirlenirken, Ali Çınar yoğun bakıma alındı.

KARISINI ALDATIYORDU

Gazetecilere açıklama yapan Serap Çınar’ın kardeşi Murat Aktaş, eniştesinin bir süredir 22 yaşındaki bir kadınla birlikte olduğunu iddia etti. Aktaş, aldatıldığını öğrenen ablasının bu nedenle boşanma davası açtığını kaydetti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!