Bu hafta ne yapsak

Güncelleme Tarihi:

Bu hafta ne yapsak
Oluşturulma Tarihi: Haziran 22, 2007 15:45

Hafta sonu ne yapacağınıza henüz karar veremediyseniz, önerilerimize bir göz atın. İşte parti, konser ve etkinlikler.

Haberin Devamı

BUZ PRENSESİ İSTANBUL'DA



İstanbul bu hafta Modern rock'ın efsane topluluklarından birini ağırlayacak. Müziğin masal prensesi Amy Lee ve grubu 24 Haziran saat 21:00'de Kuruçeşme Arena'da...

Müzik dünyasının en saygın ödüllerinden biri olan Grammy sahibi Evanescence 2000'li yıllara damgasını vuran topluluk son albümleri "The Open Door" sonrasında çıktıkları dünya turnesi kapsamında ilk kez Türkiye'de konser verecek.

Konser gecesi kapılar saat 18:00'de açılıyor. Evanescence'in ön grubu olarak Hayko Cepkin sahne alacak. Ve .. sonra da İstanbullu müzikseverler Evanescence'i canlı olarak izleme şansına erişecek.

Haberin Devamı

Konserin bilet fiyatları 175 YTL olarak belirlendi. Bu konser için bilet alan herkesin Türkiye'nin Doıu ve Güneydoğu illerinde okula gidemeyen kız çocuklarına eğitim imkanı sağlamak amacıyla başlatılan Kardelenler projesine katkıda bulunacağını da hatırlatalım.

SHAKİRA''YI KAÇIRMAYIN


 
Müzikseverler için geri sayım başladı. Kıpır kıpır şarkılarının yanısıra sahne gösterileriyle de dikkat çeken Sharika 9 Temmuz'da Kuruçeşme Arena'da sahne alacak.

MEKSİKA KONSERİNİ 210 BİN KİŞİ İZLEDİ

Shakira’nın “Oral Fixation Tour” kapsamında gerçekleştirdiği turnenin son konseri Meksika’nın başkenti Meksiko City’deki büyük Zokalo meydanındaydı. Konseri Shakira’nın 210.000 hayranı seyretti.

Aldığı sayısız “Yılın En Çok Satan Albümü” ödülü ile müzik dünyasının en güçlü kadın şarkıcılarından biri olarak kabul edilen Shakira, İstanbul konserinde son albümü “Oral Fixation”dan olmak üzere en sevilen şarkılarını seslendirecek.

BİLETLER

Shakira konserinin biletleri, IKSV Ana Gişe, BİLETİX Satış Noktaları, 0216 556 98 00 BİLETİX Çağrı Merkezi vewww.biletix.com üzerinden satın alınabilir.

Haberin Devamı


ARİELLE 24 HAZİRAN'DA PARK ORMAN'DA  

Bu hafta ne yapsak
Arielle Dombasle Park Orman'da.

 
Dillere destan güzelliğiyle tanınan Dombasle, 24 Haziran'da Parkorman'da.

Yeni albümünde de müzikallerin altın çağından derlenen parçaları yorumlayan Arielle Dombasle, İstanbul konserinde de Cheek To Cheek, C’est Si Bon, Que Sera Sera, I’m In The Mood For Love ve Dream A Little Dream Of Me adlı unutulmaz şarkıları seslendirecek.

Fransız filozof Bernard Henry Levy'nin eşi olan Arielle Dombasle, müzik ve tiyatro eğitiminin ardından 80’li yıllarda sinemaya adım atarak bugüne kadar 80’den fazla filmde rol aldı.

Haberin Devamı

JULİETTE LEWİS YİNE GELİYOR

Juliette Lewis'den Hot Kiss'in videosu için tıklayın

Geçen yıl da İstanbul'da konser veren Juliette Lewis ve grubu The Licks bu kez Radar Festival'in konuğu oluyor. Festivalde kimler yok ki! Marilyn Manson'dan Nouvelle Vague'a, Piano Magic'ten Joan As Police Woman'a kadar çok sayıda sanatçı ve topluluk. Solar Beach'de 29 Haziran'da başlayacak olan festival 2 Temmuz'a kadar sürecek.

İşte festivale katılacak olan tüm sanatçı ve topluluklar:

Marilyn Manson
The Rapture
Juliette and The Licks
Çılgın Marilyn Manson da kentimizi şenlendirecek.

Haberin Devamı

Cocorosie
Beirut
Nouvelle Vague
CSS
Peter Bjorn and John
The Rakes
The Horrors
Plan B
Jamie Lidell
Piano Magic
Booka Shade
Easy Star All Stars
Ellen Allien & Apparat
Osunlade Yoruba Soul Orchestra
Norman Jay
Joan As Police Woman
Radioslave
SCSI 9
Duman
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!