‘Bu güzelliğe nasıl kıydın’

Güncelleme Tarihi:

‘Bu güzelliğe nasıl kıydın’
Oluşturulma Tarihi: Ocak 18, 2011 00:00

Adana’da ağabeyinin “içine cin girdiği” gerekçesiyle 60 yerinden bıçaklayarak öldürdüğü iddia edilen Pınar Dilek Demirci’nin cenazesinde gözyaşı ve isyan vardı. Yakınları “Bu güzelliğe nasıl kıydınız” diye ağladı.

Haberin Devamı

YAKINLARI İSYAN ETTİ / FOTO GALERİ

ADANA’da 5 yıldır psikolojik tedavi gören ağabeyi Mehmet Devrim D. (33) tarafından, “içine cin girdiği” gerekçesiyle 60 yerinden bıçaklanarak öldürüldüğü iddia edilen Pınar Dilek Demirci (29) dün son yolculuğuna uğurlandı. Güzellik salonunda çalışan genç kızın 4 kardeşi, Kabasakal Mezarlığı’ndaki cenazede gözyaşlarına boğuldu. Genç kızın yakınları, “Ölüm sana hiç yakışmadı Pınar’ım. Bu güzelliğe nasıl kıydınız?” diye ağladı. Kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanında toprağa verilen genç kızın yakınları, toprağa sarılıp gözyaşı döktü.

Babası ve annesi ölmüş

Demirci’nin avukat olan babası Oktay Demirci’nin yaklaşık 25 yıl önce icra takibi sırasında vurularak öldürüldüğü, annesinin de eşinin ölümü üzerine felç geçirip 2 yıl sonra vefat ettiği belirtildi. Pınar Dilek’in 4 kardeşinin evli olduğu, yaklaşık 7 yıldır bekar ağabeyi Mehmet Devrim D.’yle birlikte yaşadığı belirtildi. Şüpheli

/images/100/0x0/55ea51f9f018fbb8f8782f55
D.’nin, ailesini kaybettikten sonra ve askerdeyken yaşadığı sıkıntılar nedeniyle psikolojik rahatsızlık geçirdiği belirtildi.

Bir gün önce doktorunu aramış

Yakınları, yaklaşık 5 yıldır Adana Dr. Ekrem Tok Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde tedavi gören D.’nin, kardeşi Pınar’ı çok sevdiğini, başına kötü bir iş gelmemesi için sürekli kollamaya çalıştığını belirterek, “Kızkardeşini çok severdi. Olaydan bir hafta önce günlük yaşantılarına göre daha hareketli olduğundan şikâyet ediyormuş. Bu nedenle olaydan 2 gün önce de doktoruyla görüşmüş. Yine olaydan bir gün önce durumunu telefonla doktora bildirmiş” dediler.

‘Şizofreni tedavisi görmüştü’

ŞÜHELİ ağabey Mehmet Devrim D., “Müvekkilim daha önce şizofreni tedavisi görmüştür” diyen avukatının talebi üzerine savcılığın talimatıyla Dr. Ekrem Tok Adana Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde kontrol altına alındı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!