Bu evlerin porselen takimlari bile hazir!

Güncelleme Tarihi:

Bu evlerin porselen takimlari bile hazir
Oluşturulma Tarihi: Ekim 13, 1999 00:00

Haberin Devamı

Istanbul Istanbul Evleri icin muteahhit firma Yapi Kredi Koray, Beymen Casa Club'la anlasti. Casa Club ic dekorasyonunu yapti. Hatta ozel bir porselen yemek takimi hazirladi.

Genc yoneticiler hedef alinarak hazirlanan ve temeli 1999 Mart ayinda, Gokturk Beldesi'nde atilan Istanbul Istanbul Projesi depremden sonra artan taleplerle hizlandi. 2001 yilinda sahiplerini bulacak evlerin ilginc bir ozelligi var: Porselen yemek takimlari bile hazir!

Bu proje icin bir araya gelen Yapi Kredi Koray Gayrimenkul Yatirim Ortakligi ile Beymen Casa Club, Turkiye'de bir ilke imza attilar. Istanbul Istanbul'un ornek evinin ic dekorasyonunu tasarlayan Beymen Casa Club evde ihtiyac duyulabilecek her seyi dusundu ve bu evler icin ozel bir koleksiyon hazirladi.

Istanbul Istanbul'a ozel olarak hazirlanan bu porselen yemek takimi Tesvikiye Casa Club ile Akmerkez ve Suadiye Beymen magazalarinda kisa sure icinde satisa sunulacak. Takimi baska musteriler de alabilecek; ama Istanbul Istanbul sakinleri icin ozel fiyatlar var.

Bu porselen yemek takimi Alman porselen firmasi Arzberg tarafindan gelistirildi. Yemek ve pasta tabagi, salata kaseleri, kahve ve cay fincanlari, sekerlik, sutluk, demlik, tuzluk ve biberlikle servis tabaklarindan olusuyor.

Az esya-cok islev

Beymen Casa Club, Istanbul Istanbul evleri icin ozel bir ic dekorasyon da yapiyor. Isteyenler evlerini Beymen Casa Club'a dosettirebilecekler. Evlerin beyaz esyasi ve altyapisi hazir; Casa Club ic dekorasyon ve ev aksesuarlarinda site sakinlerine alternatifler sunuyor.

274 metrekare olan en genis evin dekorasyonu 35 bin dolara mal oluyor. Evin kendisi de 425 bin dolar. Bu evi hic bir ek harcama yapmadan butun esyasiyla alip yerlesmek istediginiz zaman 460 bin dolar oduyor ve isi onlara birakiyorsunuz. Bu en yuksek fiyat. Fiyatlar musterinin isteklerine, evin metrekaresine gore degisiyor.

Evler az esya-cok islev yaklasimiyla doseniyor. Beymen Casa Club ve Yapi Kredi Koray yetkilileri iki sirketin isbirligine gitmesindeki en onemli etkenin hedef kitleleri ve bakis acilari arasindaki benzerlik oldugunu soyluyor. Iki sirketin de urunlerindeki minimalizm etkisi bu birlikteligin uyumlu ilerlemesini sagliyor.

Gunluk kullanima gore hazirlanmis olan sade porselen takimin uzerindeki logoyu Beymen'in mimarlarindan Zeynep Sargin tasarladi. Istanbul Istanbul evleri, takimin uzerine bir siluet halinde yansiyor.

En ucuzu 125 bin dolar

Gokturk Beldesi'nde yer alan Istanbul Istanbul'da ev sahibi olanlarin yuzde 75'i 45 yasin altinda, yuzde 100'u universite mezunu. Yuzde 77'si profesyonel, yuzde 50'si ise finans sektorunde calisiyor. Yuzde 76'si konutlarini yerlesmek amaciyla, yuzde 18'i yatirim, yuzde 6'si ise ikinci konut olarak aldilar. Proje, Fransiz CMLA Architects'in kurucusu Charles Legler tarafindan gelistirildi. Sitede 79 metrekarelik studyo dairelerden 158 metrekarelik bahceli dairelere, 188 metrekarelik uc odali dubleks villalardan 274 metrekarelik bes odali villalara kadar cesitli secenekler var. Evlerin fiyatlari ise 125 bin ile 425 bin dolar arasinda degisiyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!