Bu araçtan sağ çıktı

Güncelleme Tarihi:

Bu araçtan sağ çıktı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 10, 2009 13:19

Polisin dur ihtarına uymayıp kırmızıda geçti, cipe çarptı. Hurdaya dönen araçtan sağ çıktı...

Haberin Devamı

İşte kazadan sonraki görüntüler 

Eskişehir’de polisin ‘dur’ ihtarına uymayan alkollü sürücü, kırmızı ışıkta geçerek kendisi gibi alkollü olan bir kişinin kullandığı cipe çarptı. Kazada hurdaya dönen otomobilden alkollü sürücü sağ olarak çıktı.

Eskişehir- Ankara karayolu 71 Evler Mahallesi kavşağında dün saat 23.00 sıralarında meydana gelen olayda, trafik polisleri durumundan şüphelendikleri 42 yaşındaki Neşet Dal yönetimindeki 26 KN 906 plakalı otomobili durdurmak istedi. Polisin ‘dur’ ihtarına uymayıp yoluna devam eden Neşet Dal, kavşakta kırmızı ışıkta geçince, Ankara yönüne giden 42 yaşındaki Mustafa Özdemir yönetimindeki 26 AN 892 plakalı cipe çarptı.
Kazada otomobil hurdaya dönerken, sürücüsü Neşet Dal mucize eseri araçtan hafif yaralı olarak çıktı. Cip sürücüsü ile araçta bulunan iki kadına ise bir şey olmadı. Olay yerine gelen 112 ambulansında görevli sağlık ekibi otomobil sürücüsü Neşet Dal’a ayakta müdahalede bulundu. Trafik polislerinin yaptığı kontrolde otomobil sürücüsü Neşet Dal’ın 1.30 promil, cip sürücüsü Mustafa Özdemir’in ise 0.10 promil alkollü olduğu belirlendi.
Oto sürücüsü Neşet Dal ile cip sürücüsü Mustafa Özdemir, götürüldükleri polis merkezinde ifadeleri alındıktan sonra, savcılığının talimatıyla serbest bırakıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!