Broadway müzikallerine senfonik yorum

Güncelleme Tarihi:

Broadway müzikallerine senfonik yorum
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 04, 2000 00:00

Haberin Devamı

İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Senfoni Orkestrası Korosu ve Solistleri, şef Faris Akarsu yönetiminde bugün ünlü Broadway müzikallerinden seçilmiş şarkıları seslendirecek.

Kuruluşu Darül Elhan'a dayanan ve ülkemizin ilk konservatuarı olan İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı'nın Senfoni Orkestrası Korosu ve Solistleri bugün saat 17.00'de ‘‘Müzikaller Konseri'' adlı bir konserle dinleyici karşısına çıkacak. İstanbul Üniversitesi Beyazıt Kampüsü Fen Fakültesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecek konserde, 1999-2000 öğretim yılı başında Konservatuar bünyesinde kurulan ‘‘Müzikal Oyunculuğu ve Şarkıcılığı'' bölümünde öğrenim gören öğrenciler ‘‘Miss Saigon'', ‘‘Sunset Boulveard'', ‘‘Phantom of The Opera'', ‘‘City of Angels'' gibi ünlü Broadway müzikallerinden seçilmiş şarkıları seslendirilecek. İÜ Devlet Konservatuvarı Senfoni Orkestrasını şef Faris Akarsu yönetecek.

Aynı konser, Henry Purcell ve J.S. Bach'ın eserlerini yorumlayacak olan Konservatuar Oda Müziği Topluluğu'nun da katılımıyla 18 Mayıs 2000 tarihinde saat 19.30'da Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda tekrar edilecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!