Brezilya'dan Asya'ya müzik fırtınası

Güncelleme Tarihi:

Brezilyadan Asyaya müzik fırtınası
Oluşturulma Tarihi: Mart 03, 1999 00:00

Haberin Devamı

Dünya müziklerini Fujifilm World Music Days konserler serisi ile ülkemize taşıyan Fujifilm, Hangar-Maslak'ta Pozitif'in organizasyonuyla 19 ve 20 Mart tarihlerinde düzenlenecek olan, Brasil Nova gecesi ve London Underground gecesi ile müzikseverleri coşturacak.

19 Mart'taki Brasil Nova gecesi, yeni nesil Brezilya pop müziğinin en yenilikçi sanatçılarından Daude ve carimbo reizado, coco gibi Brezilya ritmlerini pop müzik kalıplarıyla karıştırarak yepyeni bir stil yaratan Chico Cesar gibi yıldızların yanısıra; eğlenceli partilerin mimarları olan İngiltere'nin bir numaralı DJ'i Dave Hucker ile Latin ve Afrika müziğini geniş kitlelere ulaştıran DJ Martin Globalocal Morales'i ağırlayacak.

İkinci gün yer alacak olan London Underground gecesinde ise, geleneksel teorilere karşı çıkarak, birbirine zıt farklı görüşleri parçalarında işleyen ve tarihi kişilerin konuşmalarından yararlanan, parçalarında çeşitli rapçi, şair ve vokalistlere yer veren Fun-da-mental, ünlü Bhangara davulcularından oluşan dhol foundation ile birlikte müzikseverlerle buluşacak. Aynı gecede konser sonrası DJ'ler Aki Nawaz ve Impi-D ‘‘progressive global dub chaos’’ adını verdikleri müzikleriyle geceyi renklendirecek.

Fujifilm World Music Days'in 19 ve 20 Mart tarihlerindeki Brasil Nova ve London Underground gecelerinin biletleri, 6 Mart 1999 tarihinden itibaren İstanbul Vakkorama mağazalarından satın alınabilecek. Bilet fiyatları her gece için 5 milyon TL, veya her iki geceyi de kapsayan kombine bilet için 8 milyon TL olarak belirlendi.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!