Boy George, İzmir'de

Güncelleme Tarihi:

Boy George, İzmirde
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 20, 2010 11:18

İngilizlerin dünyaca ünlü Culture Club Grubu'nun eski solisti, 1980'li yıllara damgasın vuran Boy George Türkiye'de.

Haberin Devamı

İngilizlerin dünyaca ünlü Culture Club Grubu'nun eski solisti, 1980'li yıllara damgasın vuran Boy George, İzmir'in Çeşme İlçesi'nde yaz sezonunda hizmet verecek Sakızlıkoy'daki Indaba Beach & Dance Club'un, Alsancak'taki Havagazı Fabrikası'nda düzenlenen tanıtım gecesinde DJ'lik yaptı. George, parti öncesi İzmir Hilton Oteli'nde düzenlenen basın toplantısında Türkiye ile ilgili görüşlerini açıkladı.

Türkiye'ye 2003 yılında gelen ve havalimanında gazetecilerin fotoğraflarını çekmesini bahane ederek, ülkesine geri dönen Boy George, üç gün kalacağı İzmir'de, Hilton Oteli'nde düzenlenen basın toplantısında medyanın karşısına siyah takımının içine giydiği siyah tişört, pembe şapkası, yeşil renk ayakkabıları ve kafasına çizdirdiği dövmelerle çıktı. Aşırı kiloları gözden kaçmayan Boy George, sempatik hareketleri ve esprileriyle dikkat çekti. Boy George'un menajerleri cinsel yaşamı ve uyuşturucu konusunda soru sorulmaması konusunda uyarıda bulundu. Boy George, kendisine hediye edilen çok beğendiği Türk Bayrağı ve Atatürk posteriyle poz verdi.
Tarihi Havagazı Fabrikası'nda Miller'in sponsorluğunda düzenlen ve bini aşkın İzmirlinin katıldığı, Sakızlıkoy'daki Indaba Beach & Dance Club'un tanıtım partinde Boy George'den önce Milk & Sugar, Kurd Maverick, Melih Ash ve Suat Ateşdağlı müzik yaptı. Türkiye'ye daha önce geldiğini ve bunu hatırlamak bile istemediğini belirten Boy George, “O konu çok geride kaldı. Türk insanıyla bir sorunum yok. Sadece organizasyonu düzenleyenlere kızdığımı için o dönem geri döndüm. Onun dışında da kimse bana konser teklifi getirmedi. Çağrılmadığım için gelmedim. İzmir'de üç gün kalacağım ve buradan Hong Kong'a gideceğim. DJ olarak house müzik yapıyorum ve Culture Club günlerinden hiçbirşey kalmadı. 17 yıldır DJ'lik yapıyorum, house tarzımdan da vazgeçeceğimi sanmıyorum. Türkiye hakkında ise tek bildiğim Dolapdere Big Gang. Kendilerini biliyorum sadece. Türk dinleyicisi hakkında pek bir bilgim yok, nasıl bir tepkiyle karşılaşacağımı bilmiyorum. Eğlendirmek amacındayım. Kendi tarzımda bir şeyler sunacağım. Önümüzdeki yıl, müzik sektöründe 30 seneyi geride bırakmış olacağım. Müziğini de ömrümün sonuna kadar yapmak istiyorum” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!