Bostancı’da bisikletli Doğanay Güzelgün'ü katletmişti! Temel Ünlü'nün kaçma anı kamerada

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Ağustos 02, 2023 14:07

Kadıköy Bostancı sahil yolunda polis kontrolünden kaçtığı iddia edilen otomobil sürücüsü Temel Ünlü, yolun karşısına geçmek isteyen bisikletliye çarpmıştı. Kazada bisiklet sürücüsü Doğanay Güzelgün hayatını kaybetmişti. Kazaya ait yeni görüntüler ortaya çıkarken Temel Ünlü'nün kaçma anı kameraya yansıdı. Öte yandan Temel Ünlü'nün yakalanması için çalışmalar sürüyor.

Haberin Devamı

Bostancı sahil yolunda 18 Temmuz'da polis kontrolünden kaçtığı iddia edilen otomobil sürücüsü Temel Ünlü yolun karşısına geçmeye çalışan bisikletli Doğanay Güzelgün'e çarpmıştı. Çarpmanın şiddetiyle yola fırlayan bisiklet sürücüsü kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Doğanay Güzelgün (51)'e çarpan sürücü ise olayın ardından otomobilinin terk ederek kaçtı. Temel Ünlü'nün kazanın ardından otomobilini bırakıp koşarak uzaklaştığı anlar ise kameralara yansıdı.

Kaza sonrası Temel Ünlü olay yerinden kaçtıktan sonra kayıplara karıştı. Güzelgün’ün ailesi şüphelinin bir an önce yakalanmasını ve adalete teslim edilmesini istiyor.

‘EN AĞIR CEZAYI ALSIN’

Acılı abla Gülenay Güzelgün Erol, “Bir an önce yakalanmasını ve en ağır cezayı almasını istiyorum. Davanın takipçisi olacağım, en ağır cezayı alması için asla davayı bırakmayacağım. Dünyanın bana göre en saçma olayı sabahın köründe o kişinin gelip benim kardeşimi bulması çok saçma. O gün sabah 05.30 gibi olay olmuş, ben yataktan fırladım, evin içinde dolaşıyorum, kendi kendime ‘Ne oluyor bana’ dedim. Yattım 10 dakika sonra hastaneden aradılar” dedi.

Haberin Devamı

‘ANORMAL BİR DURUM’

Doğanay Güzelgün’ün yeğeni Tunay Erol ise “3 tane çevirmeden geçiyor bu arkadaş, ilk 2 çevirmede normal geçiyor. Üçüncü çevirmede şüpheleniyorlar, durdurmak istiyorlar. Polisten kaçıyor bu arkadaş, yaklaşık 130-140 km hızla giderken gelip dayıma çarpıp kaçıyor. Yakalanmaması anormal bir durum. Başka suçları da varmış 10 ya da 12 tane. Yakalanmasını ve en ağır cezayı almasını istiyoruz” şeklinde konuştu. Polisin ise kaçan sürücüyü yakalamak için çalışmaları sürüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!