Boşandı, ingiliz basınının hedef tahtası oldu

Güncelleme Tarihi:

Boşandı, ingiliz basınının hedef tahtası oldu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 13, 2006 00:00

İngiliz basını, Paul McCartney ile ayrılan fotomodel Heather Mills’e saldırmaya devam ediyor. News of The World Gazetesi’nin manşet haberine göre, Heather Mills’in Paul McCartney ile evlenmeden önce fahişelik yaptığı, müşterileri arasında ünlü Suudi milyarder Adnan Kaşıkçı’nın da bulunduğu iddia ediliyor.

Daha önce de eski bir Alman porno dergisine verdiği pozlar yayınlanan Heather Mills hakkındaki "araştırmalarını" sürdüren İngiliz basını, bu kez de, kendisinin eşinden gizlediği kirli geçmişini ortaya Heather hakkındaki iddiaları yeminli şahitlere dayandırdı. Gazetenin haberine göre Adnan Kaşıkçı’nın bir adamı, patronunu memnun etmesi için Heather’a para ödediğini açıkladı. Ayrıca Berkeley emlak imparatorluğunun varisinin eski karısı Denise Hewitt, her ikisinin de Londra’da fahişelik yaptığı yıllarda, Heather ile lezbiyen oyunlara ve grup seks partilerine katıldıklarını anlattı.

Gazete, Heather’a yüzde 20 komisyonla müşteri bulan madamın isminin de kendilerinde saklı olduğunu belirterek, fahişeliği sadece hayatının bir çılgınlık döneminde değil, yıllarca meslek olarak yaptığını öne sürdü.

İngiliz basını efsanevi Beatles grubu üyesi Paul McCartney’e çok değer verdiği için boşanma davası sonucunda 825 milyon sterlinlik servetine ortak olmasını önlemek amacıyla bu haberleri yayınlıyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!