Börek salonunda tüp patladı: 3 yaralı

Güncelleme Tarihi:

Börek salonunda tüp patladı: 3 yaralı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 21, 2010 13:14

EDİRNE’de bir börek salonunda mutfak tüpü gaz sıkışması sonucu patladı. Olayda 3 kişi yaralanırken, börek salonu kullanılamaz hale geldi.

Satışa hazır bekletilen börekleri sıcak tutmak için tezgahın altındaki mutfak tüpünün gaz kaçırdığını fark eden çalışanlar tüpü değiştirmek istedi. Değişim sırasında ise soğuk hava nedeniyle kapılar da kapalı olunca içeride biriken gaz aniden patladı. Olayda 3 kişi yaralandı.
Çevredekilerin haber vermesiyle gelen 112 Acil Servis ekipleri, yaralıları ambulansla Edirne Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Burada tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Olayın ardından toplanan meraklı kalabalığı polis ekipleri güçlükle dağıttı.
İçerideki tüpün gaz kaçırdığını belirten işyeri sahibi Niyazi Deniz, “Farkına varmadan tüp gaz kaçırıyormuş. Uzun süre kaçırmış. Soğuk hava nedeniyle kapıları da açmadık. Gaz kaçağı nedeniyle bu oldu. Sadece maddi hasar var” dedi. Bir işyeri çalışanı ise, “Gaz kaçağı nedeniyle tüp değiştirilmek istenirken bu olay oldu” diye konuştu.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!