Bomonti tünelinde jaguar kazası

Güncelleme Tarihi:

Bomonti tünelinde jaguar kazası
Oluşturulma Tarihi: Nisan 30, 2011 12:02

Hız limiti 50 kilomtere olmasına rağmen Bomonti-Dolmabahçe Tüneli’nde limiti aştığı iddia edilen jaguar marka otomobilin sürücüsü Osman Gürbüz, bir aracı geçtikten sonra son anda fark ettiği Renault otomobile arkadan çarparak takla atmasına neden oldu. Takla atan otomobilin sürücüsü Nihat Ekici ve yanında bulunan ve adının Sare olduğu belirlenen arkadaşı hafif yaralandı. Dolmabahçe yönünde 09.00 sıralarında meydana gelen kaza nedeniyle, tünel yaklaşık bir saat trafiğe kapalı kaldı. Olay güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.

Haberin Devamı

JAGUARLI KAZADAN FOTOĞRAFLAR

Bomonti’den jaguar marka araçla tünele giren sürücü Osman Gürbüz, iddialara göre hız limitini aşarak bir aracı geçti. Bu sırada sağ şeritte son anda fark ettiği Renault otomobili son anda fark ederek şerit değiştirmek istedi. Bu sırada direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü Gürbüz, araca arkadan çarparak takla atmasına neden oldu. Aracın sürücüsü ve yanındaki kadın arkadaşı kendi imkanları ile çıkmayı başardı.

Olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Hafif yaralı iki kişiye sağlık ekipleri müdahale etti. Bir çekicinin aracı kaldırması ve yolun temizlenmesi ile tünel, trafiğe açıldı.

Renault otomobilin hafif yaralı sürücüsü Nihat Ekici, "Jaguar zigzag çizdi" dedi. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!