Bolu'da TIR faciası: 4 aylık bebek öldü

Güncelleme Tarihi:

Boluda TIR faciası: 4 aylık bebek öldü
Oluşturulma Tarihi: Aralık 03, 2006 15:48

BOLU’da TEM Otoyolu’nda orta refüjde açık olan bariyerlerden karşı şeride geçerek dönüş yapmak isteyen TIR’ın altına giren otomobilde bulunan 4 aylık bebek yaşamını yitirdi. Kazada otomobilde bulunan 3 kişi de yaralandı.

Haberin Devamı

İstanbul’dan bugün saat 14.00 sıralarında PB 4664 AK plakalı TIR ile Ankara yönüne giderken Yeniçağa İlçesi’nde mola vermek isteyen Bulgar uyruklu Nikola Mereter, dalgınlıkla Yeniçağa Gişeleri’ni geçince, ileride orta refüjde açık olan bariyerlerden karşı şeride geçerek geriye dönmek istedi. Ambulanslar ve karayolları araçlarının acil geçişleri için kullanılan açık bariyerden kontrolsüz bir şekilde geçen TIR’a, Ankara’dan İstanbul yönüne gitmekte olan 45 yaşındaki Yüksel Dönmez'in kullandığı otomobil çarptı.

TIR’ın altına giren otomobil hurdaya dönerken, sürücü Yüksel Dönmez, eşi 32 yaşındaki Hande Dönmez, 4 aylık kızı Gizem Gülçe ile ve annesi 72 yaşındaki Müzeyyen Dönmez yaralandı. Olay yerine gelen polis, durumu ağır olan 4 aylık bebeği alarak hastaneye götürmek için yola çıktı. Yolda ambulansa nakledilen bebek, sağlık ekiplerinin yaptığı tüm müdahalelere rağmen hastaneye yetiştirilemeden yaşamını yitirdi.

Haberin Devamı

Köroğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alınan yaralılardan Hande Dönmez’in durumunun ağır olduğu, eşinin ve kayınvalidesinin ise hayati tehlikeyi atlattığı belirtildi. Kazadan yara almadan kurtulan TIR sürücüsü gözaltına alındı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!