Bolu Dağı Tüneli açıldı mı? Bolu Dağı kapalı mı? Ankara İstanbul yolu son durum

Güncelleme Tarihi:

Oluşturulma Tarihi: Ocak 24, 2022 23:36

Bolu Dağı Tüneli'nin açılıp açılmadığı sürücülerin gündeminde yer almaya devam ediyor. Kar yağışının ardından Bolu Dağı Tüneli'nda ulaşım durduruldu. Etkisini gösteren yoğun kar yağışı sonrasında Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM) tarafından yapılan açıklamada TEM Otoyolu ile D-100 Karayolu'nun İstanbul ve Ankara arası çift yönlü olarak kapatıldığı bildirildi. Peki, Bolu Dağı Tüneli açıldı mı? Bolu Dağı kapalı mı? İşte, Ankara İstanbul yolu son durum

Haberin Devamı

Bolu dağı tüneli ve Ankara İstanbul yolu, yapılan çalışmaların akabinde kontrollü olarak trafiğe açıldı. Düzce D-100 Karayolu'nun trafiğe açılması sonrasında TEM Otoyolu'ndaki araçlar, karayoluna akın etti. Yer yer yoğunluğun yaşandığı karayolunda araçlar Bolu Dağı’na doğru ilerliyor. Ankara İstanbul yolu için bu istikameti kullanan sürücüler, Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından kontrollü olarak açılan istikameti takip ediyor. İşte, Bolu dağı ve Ankara İstanbul yolu hakkında detaylı bilgiler

Düzce Valisi Cevdet Atay, kar yağışı ve soğuk havaya bağlı buzlanma sebebiyle kapatılan D-100 Karayolu'nun Düzce kısmının, yapılan kar temizleme ile tuzlama çalışmalarından sonra kontrollü olarak trafiğe açıldığını sosyal medyadan duyurmuştu.

D-100 Karayolu'nda ulaşım tekrardan kontrollü bir şekilde sağlanırken, TEM Otoyolu’ndan D-100 Karayolu'na bağlanan araçlar yer yer yoğunluk oluşturdu. Otoyoldan çıkan araçlar Kaynaşlı istikametinden Bolu Dağı’na doğru ilerliyor.

Haberin Devamı

YOLLARDA ZORLUKLA İLERLİYORUZ HERKES BİRBİRİNE SAYGILI OLMALI

Gece boyu dinlenme tesisinde konaklama yaptıktan sonra yolculuğa hazırlanan tır şoförü Ahmet Aytimur, “Ben şuan Büyükçekmece’den Akçakale’ye gidiyorum. Bu hafta havalar karlı yollar kapalı bizlerde sıkıntılar yaşıyoruz yollarda mahsur kalıyoruz aç ve susuz saatler geçirdiğimiz oluyor genellikle dinlenme tesislerine denk gelirsek bizim için çok iyi oluyor ihtiyaçlarımızı karşılayabiliyoruz. Bu tarz havalarda biz olalım diğer araç sürücüleri olsun biraz daha dikkatli olmalı ve birbirimize saygılı olmamız gerekiyor” dedi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!