Bölgeden

Güncelleme Tarihi:

Bölgeden
Oluşturulma Tarihi: Eylül 20, 2000 00:00

Haberin Devamı

MANAVGAT

Servis karmaşası

OKULLARIN açılmasıyla birlikte servis terörü de başladı. Manavgat'ta cadde ve sokaklara gelişi güzel bırakılan servis araçları yüzünden ilçe trafiği felç oldu. Özellikle öğle saatlerinde arapsaçına dönen trafiğe takılan vatandaşlar saatlerce beklemek zorunda kalıyor.

TRAFİK SORUNU

İlçede yaşanan trafik sorununa bir düzen getirilmesini isteyen vatandaşlar, ‘‘İlçede büyük bir trafik karmaşası yaşanıyor. Önümüzde yağışlı havalar var. Bu sorun daha da büyümeden önlem alınmalı. Servis terörüne 'dur' denilmeli’’ diyorlar.

ISPARTA

Büyük başarı

Isparta Halk Eğitim Müdürü Halil Takavcı, Isparta'da okur-yazar oranının yüzde 99 olduğunu söyledi. Müdür Takavcı, Halk Eğitim olarak eğitim düzeyinin yükseltilmesine büyük önem verdiklerini belirtti.

GAZİPAŞA

Soğan hasadı tamam

Gazipaşa'ya bağlı köylerde soğan hasadı tamamlandı. Ilıca, Karatepe, Sugözü ve Öznurtepe köylüleri binbir emekle yetiştirdikleri soğan üretiminde büyük hayal kırıklığına uğradıklarını söyledi. Tohumunu kilosu 250 bin liradan aldıkları soğanı 60 bin liraya dahi satamamaktan yakınan köylüler, ‘‘Bir çuval gübre 5-6 milyon. İlaç ve diğer tarım girdileri ise almış başını gidiyor. Bu para masraflarımızı bile karşılamaz. Bir daha soğan ekmeye tövbe’’ dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!