Bölgeden

Güncelleme Tarihi:

Bölgeden
Oluşturulma Tarihi: Eylül 19, 2000 00:00

Haberin Devamı

manavgat

Yunus timi hazır

EMNİYET teşkilatında başarılı çalışmalarıyla göz dolduran bir Yunus timi Manavgat'ta göreve başladı. Yunus teşkilatının ilçeye kazandırılması için uzun süre çaba gösterdiklerini söyleyen Manavgat Emniyet Müdürü Cemil Tonbul, ‘‘Şu anda elimizde bir motosikle ve iki memurumuz var. Ancak önümüzdeki günlerde bir motosiklet daha gelecek. Asayiş ekibinde görev yapacak Yunuslar olaylara daha hızlı bir şekilde müdahale edebilecek’’ dedi.

SERİK

Partide çifte bayram

SERİK CHP İlçe Örgütü başlattığı ‘‘Kendi Binamıza Kavuşalım’’ kampanyasının sonucunu CHP'nin 77'nci kuruluş yıldönümünde aldı. Yapımı süren Esnaf Sarayı'nın 4'üncü katından bir daire satın alan İlçe Örgütü, ilçede kendi binasına kavuşan ilk parti oldu.

TEŞEKKÜR EDERİZ

İlçe Başkanı Ali Kuş, ‘‘Bugüne kadar kiralık binalarda parti faaliyetlerini yürütmenin sıkıntısını çektik. Bundan böyle kendimize ait bir binada parti çalışmalarını yürütmenin rahatlığını yaşayacağız. Kampanyaya destek verenlere teşekkür ediyoruz’’ dedi.

SİDE

Minibüs hattı istiyorlar

Side Kuyumcular, Pansiyoncular, Lokantacılar ve Tekstilciler dernek başkanları Manavgat Belediye Başkanı Zeynel Şenol'u ziyaret ederek, Side-Sorgun, Titreyengöl ve Side-Kumköy arasında minibüs hattı açılmasını istedi.

Bu hatların 10 yıldır toplu taşımacılığa açılamadığını söyleyen Kuyumcular Derneği Başkanı Ali Özdemir, ‘‘Yerel yöneticilerimiz, bu işe titizlikle yaklaşıp sorunu çözmeliler’’ dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!