Bodrum'da dehşet! Horladığı için uyaran arkadaşını uyurken 20 bıçak darbesiyle öldürdü

Güncelleme Tarihi:

Bodrumda dehşet Horladığı için uyaran arkadaşını uyurken 20 bıçak darbesiyle öldürdü
Oluşturulma Tarihi: Aralık 02, 2022 12:50

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, güvenlik görevlisi Muzaffer E., horladığı için kendisini uyaran mesai arkadaşı Kenan Maral'ı (29) uyuduğu sırada 20 yerinden bıçaklayarak öldürdü. Polis ekiplerine teslim olan Muzaffer E., gözaltına alındı. Muzaffer E. emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haberin Devamı

Olay, saat 06.00 sıralarında Yalıkavak Mahallesi'nde personellerin kaldığı lojmanda meydana geldi. Bir otelin plajında güvenlik görevlisi Kenan Maral, iddiaya göre aynı odada kaldığı mesai arkadaşı Muzaffer E.'yi daha önce horladığı için uyardı. Dün akşam ikili arasında 'horlama' nedeniyle yine tartışma çıktı. Tartışma sonrası ikilinin vardiya saatleri değiştirildi.

Bodrumda dehşet Horladığı için uyaran arkadaşını uyurken 20 bıçak darbesiyle öldürdü

UYURKEN 20 YERİNDEN BIÇAKLADI

Gece vardiyasında nöbet tutan Muzaffer E., sabaha karşı nöbetini bırakıp lojman olarak kullanılan konteynerde uyuyan arkadaşını, uyurken ekmek bıçağı ile 20 yerinden bıçakladı. Muzaffer E., mesai arkadaşını defalarca bıçakladıktan sonra durumu ihbar etti.

Haberin Devamı

İhbarın ardından olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekibi, baş, yüz, kol, boğaz, karın bölgelerine bıçak darbesi alan Maral'ın yaşamını yitirdiğini tespit etti.

Bodrumda dehşet Horladığı için uyaran arkadaşını uyurken 20 bıçak darbesiyle öldürdü

Eşinden de boşanma aşamasında olduğu ve psikolojik sorunları bulunduğu öğrenilen Muzaffer E., gözaltına alındı. Kenan Maral'ın cenazesi, otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Katil zanlısı Muzaffer E. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!