Birlikte olmayı reddetti diye bıçakladı

Güncelleme Tarihi:

Birlikte olmayı reddetti diye bıçakladı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 09, 2008 10:58

Bursa'nın merkez Osmangazi ilçesinde para karşılığında birlikte olduğu kadını ikinci kez cinsel ilişki teklifini kabul etmediği gerekçesiyle bıçakladığı ve parasını gasbettiği öne sürülen kişi tutuklandı.

Haberin Devamı

Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Gasp Büro Amirliğinden yapılan açıklamaya göre, bir gün önce otomobille Merinos Mahallesi'ndeki otobüs durağına gelen Yunus C. (22) ve arkadaşı R.A, durakta bekleyen Kıymet A. (51) ile 100'er YTL karşılığında birlikte olmak için anlaştı.

Otomobile aldıkları kadını Odunluk Mahallesi Orhangazi Caddesi'ndeki metruk bir binaya götüren iki arkadaştan R.A, kadınla ilişkiye girdikten sonra olay yerinden ayrıldı.

Daha sonra 100 YTL vererek Kıymet A. ile ilişkiye giren Yunus C'nin ikinci kez ilişkiye girmek istemesi üzerine kadının yeniden para istediği belirtildi.
Bunun üzerine Kıymet A. ile Yunus Y. arasında başlayan tartışma, kavgaya dönüştü.

Kıymet A'nın cebinden çıkardığı bıçağı alan Yunus C, kadını 6 yerinden bıçakla yaraladı. Zanlı, Kıymet A'nın cebindeki 220 YTL'yi alarak kaçtı.

Haberin Devamı

Yaralı halde sürünerek yola çıkan Kıymet A, bir sürücünün kendisini fark ederek polisi araması üzerine Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı.
Polis, olay yerinde Kıymet A. ve Yunus C'ye ait iç çamaşırlarını buldu.

Zanlı, olaydan bir gün sonra Bursa Emniyet Müdürlüğüne teslim oldu.

Sorgusunun tamamlanmasının ardından “adam öldürmeye tam teşebbüs ve yağma” suçlarından adliyeye sevk edilen Yunus C, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Kıymet A'nın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!