Biricik derdi Twitter

Güncelleme Tarihi:

Biricik derdi Twitter
Oluşturulma Tarihi: Şubat 11, 2010 13:03

Mazhar Alanson, eşi Biricik Suden'in sürekli Twitter'da olmasından illallah deyince kendisi de bir twitter hesabı açtı. Sevgililere de ders vermeyi ihmal etmeyen ünlü sanatçı, sanal alemdeki diğer ünlülere de taş atmadan duramadı.

Haberin Devamı

Mazhar her şeyi açıkladı / Haber-Galeri

 

Yıldızların Twitter'da paylaştıkları / Foto Galeri

 

Ünlüler hakkında bilmek istediğiniz her şey / Foto Galeri

 

Twitter Mazhar Alanson'u canından bezdirdi. Eşi Biricik Suden'in sabah,akşam sürekli 'tweet' yazmasından illallah diyen Alanson, önceki gün kendisine bir Twitter hesabı açtı.'Herkese merhaba, karım olmasa Twitter'a girmezdim ben, ne diyor bu insanlar der, anlamazdım dilinden' diyerek Twitter'a katılan sanatçı , yazdığı tweet'le hem eşini şikayet etti hem evlilik dersi verdi: 'Eşler ve sevgililer tweet yüzünden birbirinizden uzaklaşmayın, insanlar vardır birbirinden uzak, aynı evlerde olmasın.'

Haberin Devamı

 

PERİHAN’I MADEN’İ KURUMUŞ

 

Zafer Akbaş'ın haberine göre 'Ben herkesten kaçarken herkese tutuldum, teşhircilik filan derken bakın ne hale geldim. ne yapmalıyım? Bir hamak alıp sallansam mı?' diyerek Twitter alemine hızlı bir giriş yapan Alanson, tweet'leriyle Nazlı Ilıcak'tan Perihan Mağden'e herkese laf attı. Maden için, Perihan'ın madeni kurumuş, artık cevher çıkmıyor' diye yazan Alanson, Ilıcak içinse şunları yazdı: Nazlı hanımların tweet şeklibaşka, sizlerin oyunu başka. Demokrasilerde çare tükenmez.

 

DİĞER HABERLER

  

  

  

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!