Bir yaşındaki yeğenini öldürdü

Güncelleme Tarihi:

Bir yaşındaki yeğenini öldürdü
Oluşturulma Tarihi: Ekim 11, 2007 18:53

DENİZLİ'nin Merkez'e bağlı Eskihisar Köyü'nde akli dengesi yerinde olmayan 28 yaşındaki Erdal Ç., bir yaşındaki yeğeni Kenan Ç.'yi yatağında uyurken başına sert bir cisimle vurarak öldürdü.

Haberin Devamı

Olay, önceki gün saat 20.00 sıralarında meydana geldi. Yatakta uyurken düştüğü söylenerek yakınları tarafından Denizli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Kenan, tedaviye alındığı sırada hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma başlatan jandarma, Kenan'ın babaannesi 54 yaşındaki Ayşe Ç. ve akli dengesi yerinde olmayan amcası Erdal Ç.'nin ifadesine başvurdu. Ayşe Ç. ve Erdal Ç., bebeğin yataktan düştüğünü söyledi.

Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Morgu'nda yapılan otopside Kenan'ın başına sert bir cisimle vurularak öldürüldüğü belirlendi. Soruşturma sonunda jandarma şüpheli olarak Erdal Ç.'yi gözaltına aldı. İncelemede, Erdal Ç.'nin yeğenini başına sert bir cisimle vurarak öldürdüğü tespit edildi. Cinayetle ilgili sağlıklı bilgi veremeyen Erdal Ç. savcılığın talimatıyla Manisa Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi'ne gönderildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!