Bir romantik adam

Güncelleme Tarihi:

Bir romantik adam
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 08, 1999 00:00

Haberin Devamı

Beylerbeyi Stadyumu'nu dün gece ‘‘Soul'un Büyükbabası’’ James Brown salladı, bu gece de yine 21.30'da pop müziğinin önemli isimlerinden Bryan Adams romantik şarkılarıyla hayranlarını kendinden geçirecek.

Bryan Adams yaklaşık yirmi yıldır müzik dünyasında. Son albümü ‘‘On a Day Like Today’’i 1998'de çıkardı. 1980'den bugüne albümleri dünya çapında 55 milyonu aşan bir satış rakamına ulaşmış durumda. ABD'de iki düzine hit parça çıkardı, 30'u aşkın ülkede 1 numaraya çıktı ve üç kez Oscar'a aday gösterildi.

‘‘Straight from the Heart’’, ‘‘Heaven’’, ‘‘Run to You’’, ‘‘Summer of 69’’, ‘‘Heat of the Night’’ gibi şarkılarıyla 80'lerin en dinlenen şarkıcıları arasında epey yükseklerde yer alan Adams, Kanada'da On Yılın Sanatçısı seçildi. ‘‘Recless’’ gelmiş geçmiş en çok satan Kanada albümü ilan edildi. 1987 ile 1991 yılları arasında müziğe üç yıl ara veren Adams, 1991'de Kevin Costner'ın oynadığı ‘‘Robin Hood: Prince of Thieves’’ (Robin Hood, Hırsızlar Prensi) adlı filme yazdığı tema müziği ‘‘Everthying I Do, I Do It For You’’ baladıyla geri döndü ve Oscar'a aday gösterilen bu şarkı dünyada satış rekorları kırdığı gibi, 21 ülkede liste başı oldu. Aynı yıl‘‘Please Forgive Me’’ adlı hitiyle yine listeleri altüst eden Adams, 1995'te Johnny Depp'in oynadığı ‘‘Don Juan de Marco’’ filmindeki ‘‘Have You Ever Loved a Woman’’ şarkısıyla ikinci kez Oscar'a aday gösterildi. 1996'da Barbra Streisand'ın ‘‘The Mirro Has Two Faces’’ filminde Streisand'la yaptığı düetle üçüncü kez Oscar adayı oldu.

1975'te Kanada'da ucuz bir lokantada bulaşık yıkayan biri için hiç fena değil doğrusu.

Sümerbank Müzik Günleri ’99 çerçevesinde, Ahmet San tarafından gerçekleştirilen konserin biletleri AKM, Vakkorama'lar (Taksim, Akmerkez, Suadiye ve Galleria mağazaları) ve Ulusuy Travel Center'dan satın alınabilir.

Bilet fiyatları: saha içi 7,5 milyon, numaralı tribün 10-15 milyon, VIP 20 milyon, özel VIP 30 milyon TL.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!