Bir gecede 2 otomobil çaldı

Güncelleme Tarihi:

Bir gecede 2 otomobil çaldı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 28, 2010 14:13

SAMSUN’da, dün gece park halindeki bir otomobili çalan ancak benzin bitince sokak ortasında bırakan ve aynı sokaktaki başka bir otomobili çalarak 3 arkadaşıyla birlikte gezmeye devam eden 17 yaşındaki F.S., polis tarafından yakalandı.

Haberin Devamı

Olay, dün gece İlkadım İlçesi Rasathane Mahallesi’nde meydana geldi. F.S., sokakta park halindeki İrfan Özdemir’e ait 55 DA 292 plakalı otomobilin kapısını metal bir aletle açtıktan sonra düz kontak yaparak çalıştırıp, 3 arkadaşıyla birlikte kent merkezinde bir süre gezdi. Benzini bitince otomobili bir sokakta bırakan F.S., aynı sokakta Murat Aydın’a ait 55 EN 192 plakalı otomobili de aynı yöntemle çaldı.

Yine yanına aldığı arkadaşlarıyla gezen F.S., gece uygulama yapan polislerin ’dur’ ihtarına uymayarak kaçmaya başladı. Kovalamaca sırasında otomobili bir sokakta bırakıp yaya olarak kaçmaya çalışan F.S., peşinden gelen polisler tarafından yakalanırken, arkadaşları ise kaçtı.

Samsun Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube ekiplerine teslim edilen F.S. hakkında soruşturma devam ederken, polis, yanında bulunan 3 kişinin yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!