Bir garip bebek hırsızlığı

Güncelleme Tarihi:

Bir garip bebek hırsızlığı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 24, 2013 01:51

Sosyal medya üzerinden paylaşılan yardım talebi mesajının ardından, yardım bahanesiyle yoksul ailenin kapısını çalan iki kişi 3 aylık bebeği kaçırdı. Polis 3 gün sonra bebeği kaçıran ağabey-kardeşi buldu. Bebek ailesine kavuşurken, şüpheliler konuşmadı.

Haberin Devamı

TACİKİSTAN uyruklu K.S., geçen hafta polise başvurarak 3 aylık bebeğinin kaçırıldığını bildirdi. K.S. ifadesinde, “4 ay önce eşim ve 2 çocuğumla birlikte ülkemiz Tacikistan’dan gelerek Pendik’te E.T. adlı kadının evini kiraladık. Maddi durumumuzun kötüleştiğini gören ev sahibimiz E.T. bize yardım etmek istedi. Bu amaçla, sosyal paylaşım sitelerindeki hesabından bizim için yardım çağrısında bulundu. Bu çağrı üzerine, internet üzerinden konuştuğumuz bir genç, elinde erzakla evimize geldi. Arabada bekleyen kız kardeşinin de sevmesi bahanesiyle bebeği götürdü. Daha sonra arabaya binerek hızla uzaklaştılar” dedi.

PLAKADAN TESPİT

Pendik’teki evin bulunduğu sokak üzerindeki tüm güvenlik kamera kayıtları incelendi. İncelemede, aynı sokak üzerinde bulunan bir market önünde duran otomobilden inen kişinin erzak alışverişi yaparak tekrar araca bindiği görüldü. Anne K.S., tarafından bebeği çalan kişi olarak teşhis edilen bu kişinin kimliği otomobil plakasından tespit edildi.

Haberin Devamı

EVDE SAKLAMIŞLAR

Pendik’te belirlenen adrese 4 gün önce düzenlenen baskında, pazarlamacılık yaptığı öğrenilen Gökhan G. (26) ile öğrenci kız kardeşi N.G. (17) gözaltına alındı. Şüphelilerin, 3 gün boyunca evlerinde sakladıkları iddia edilen 3 aylık bebek de kurtarılarak annesine teslim edildi. Gökhan G., tutuklanırken kardeşi N.G. serbest bırakıldı. Şüpheliler ifade vermediği için bebeğin neden kaçırıldığı anlaşılamadı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!