Bir botla dünyalar onun oldu

Güncelleme Tarihi:

Bir botla dünyalar onun oldu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 01, 2016 13:18

Günümüzün önemli bir zamanını geçirdiğimiz sosyal medyanın nasıl kullanılacağına örnek Ezgi Dilan Yüksel ve Çiğdem Kaplan’dan geldi. Geleceğe Işık Tut isimli derneği kuran ikili Instagram üzerinden topladıkları yardım malzemelerini Anadolu’da ihtiyaç sahibi okullara ulaştırıyor. Hediyesini alan küçük kızın sevinci ise içimizi ısıttı. O anlar Anadolu Ajansı foto muhabiri Yakup Bay’ın objektifine böyle yansıdı.

Haberin Devamı

Geleceğe Işık Tut Derneği, yürüttüğü sosyal sorumluluk projesiyle Şemdinli ilçesindeki 180 öğrenciye giyim ve kırtasiye yardımı ulaştırdı.

Üniversite öğrencilerinden oluşan dernek üyeleri, sosyal medya üzerinden başlattıkları "Geleceğe Işık Tut" projesiyle çok sayıda öğrencinin giyecek ve kırtasiye malzemesi ihtiyacını karşılıyor.

Bir botla dünyalar onun oldu

Dernek üyeleri son olarak Şemdinli ilçesindeki öğrencilere giyim ve kırtasiye malzemesi topladı ve yardımları öğrencilere elleriyle dağıttı. Projeyle öğrencilere kırtasiye, kaban, mont ve oyuncak ulaştıran öğrencilerden Ezgi Öztürk, Şennur Aksu ve Zümrüt Kaya, Şemdinli'deki Sabri Özel Ortaokulunda eğitimini sürdüren 180 öğrenciye yardımda bulundu.

Haberin Devamı

Bir botla dünyalar onun oldu

Ezgi Öztürk, yaptığı açıklamada, ortaokulda görev yapan öğretmen arkadaşının girişimleri sonucu öğrencilere yardım ulaştırdıklarını belirtti.

Bir botla dünyalar onun oldu

Dernek üyelerine anlamlı yardımlarından ötürü teşekkür eden Öğretmen Hikmet Atilla, yardımın hem öğrencileri hem de kendisini çok mutlu ettiğini söyleyerek, "Yardıma katkı sunanları kutluyorum. Beni ve öğrencilerimi unutmayarak bu soğuk kış gününde öğrencilerimin içini ısıttıkları için kendilerine çok teşekkür ediyorum" dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!