Bir aylık eşini bacağından vurdu

Güncelleme Tarihi:

Bir aylık eşini bacağından vurdu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 21, 2009 14:00

ANTALYA'nın Alanya İlçesi'nde oturan 27 yaşındaki Mustafa Sındık, ormanlık alanda tartıştığı geçen ay evlendiği eşi 22 yaşındaki Hicran Sındık'ı av tüfeğiyle bacağından vurarak yaraladı.

Haberin Devamı

Alanya’da bir gazinoda konsomatris olarak çalışan Hicran Sındık ile 22 Ekim'de nikah masasına oturan Mustafa Sındık, eşiyle birlikte bugün saat 09.00 sıralarında 07 BTF 19 plakalı otomobille Cikcilli Beldesi Taşbaşı Mevkii'ne geldi. Sındık çifti bir süre Alanya Kalesi'ne karşı oturdu. Mustafa Sındık'ın eşine iddiaya göre “Neden daha fazla para kazanmıyorsun?” diyerek tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine sinirlenen Mustafa Sındık, otomobil bagajında bulunan av tüfeği ile eşine ateş etmeye başladı. Av tüfeğinden çıkan saçmalar Hicran Sındık'ın sağ bacağına isabet ederken diz kapağını parçaladı. Mustafa Sındık, otomobille olay yerinden kaçarken, Hicran Sındık, çevredekilerin haber vermesi üzerine gelen ambulans ile Başkent Üniversitesi Alanya Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Ameliyata alınan Hicran Sındık'ın hayati tehlikesinin olmadığı, ancak sağ bacağını dizinden itibaren kaybetme riski bulunduğu belirtildi.

Alanya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği'ne bağlı ekipler ve olay yeri inceleme ekipleri kurşunlamanın meydana geldiği alanda incelemede bulunurken, olay yerinden kaçan Mustafa Sındık'ı arama çalışması başlatıldı. Sındık'ın işsiz olduğu kaydedildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!