Şehidin eşinden oğluna: 'Cennet meleği var burada. Sen o meleği çok seveceksin'

Güncelleme Tarihi:

Şehidin eşinden oğluna: Cennet meleği var burada. Sen o meleği çok seveceksin
Oluşturulma Tarihi: Ekim 22, 2015 14:40

Bingöl'ün Karlıova ilçesinde zırhlı aracın devrilmesi sonucu şehit olan polis memuru Vedat Kılıçaslan'ın cenazesi, memleketi Elazığ'da toprağa verildi. Şehidin cenazesinde oğlundan eşinin naaşını öpmesini isteyen acılı eş kucağındaki oğluna, "Cennet meleği var burada. Sen o meleği çok seveceksin. Seni kanatlarına alacak. Allah sana şehit olmayı nasip etti. Bana da kaldırma gücü verdi" dedi.

Haberin Devamı

Mevlana Camisi'nde düzenlenen cenaze törenine, şehit Kılıçaslan'ın Türk bayrağına sarılı naaşı meslektaşlarının omuzlarında getirildi.

Şehit yakınları cenazeye sarılarak uzun süre gözyaşı döktü. Şehidin eşi Nevran Kılıçaslan kucağında oğlu Numan Berkay ile kocasının naaşını öptü. Oğlunun da naaşı öpmesini isteyen Nevran Kılıçaslan, "Cennet meleği var burada. Sen o meleği çok seveceksin. Seni kanatlarına alacak. Allah sana şehit olmayı nasip etti. Bana da kaldırma gücü verdi" diyerek ağladı.



Öğle namazını müteakip İl Müftüsü Peyami Güngör tarafından kılınan cenaze namazının ardından şehit polisin cenazesi, İcadiye Şehitliği'nde defnedildi.

Cenaze törenine, şehidin annesi Saadet ve babası Osman Kılıçaslan, kardeşleri, yakınları ile Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu, Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Jandarma Komutanı Albay İlker Temel, Emniyet Müdürü Nihat İşlek, askeri ve mülki erkanla vatandaşlar katıldı. 

Haberin Devamı

Bingöl'ün Karlıova ilçesinde, dün zırhlı aracın devrilmesi sonucu polis memuru Vedat Kılıçaslan (32) şehit olmuş, 2 polis yaralanmıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!