Bingöl: "Bir oy 24 ayar altın değerinde"

Güncelleme Tarihi:

Bingöl: Bir oy 24 ayar altın değerinde
Oluşturulma Tarihi: Ocak 20, 2011 10:33

CHP Ankara Milletvekili Tekin Bingöl, seçimde iktidarı ele geçirebilmek için tüm partililere olağanüstü görevler düştüğünü belirüterek, "Bir oyun bu seçimlerde 24 ayar altın kadar değerli olduğunun bilincinde olarak hareket etmeliyiz. Bu ülke 8 yıldır AKP gibi bir partinin elinde örselendi, yoruldu ve bir çok şey kaybetti" dedi.

Haberin Devamı

CHP Ankara Milletvekili Tekin Bingöl, beraberinde parti meclis üyesi Ercan Karakaş, Datça Belediye Başkanı Şener Tokcan, Armutalan Belediye Başkanı Muhammet Ünlü, Marmaris Belediye Başkan Vekili Halil Gökovalı ile CHP Marmaris İlçe Teşkilatını ziyaret etti. Tekin Bingöl, Muğla’nın Türkiye gerçeklerini çok iyi analiz eden, gelişmeleri takip eden ve ona göre tavır koymasını bilen vatandaşların yaşadığı kentlerden biri olduğunu vurguladı. Bingöl, "İktidar olmak zorundayız. Bu nedenle hepimize olağanüstü görevler düşüyor. Bir oyun bu seçimlerde 24 ayar altın kadar değerli olduğunun bilincinde olarak hareket etmeliyiz. Bu ülke 8 yıldır AKP gibi bir partinin elinde örselendi, yoruldu ve bir çok şey kaybetti. Bir dört yıl daha AKP iktidarını çekecek durumu kalmadı. Biz CHP olarak bu ülkede yeniden huzuru güveni ve birlikte dayanışma içerisinde yaşamayı yeniden tesis etmek üzere iktidar olmak zorundayız" dedi.

"CHP’YE KARŞI ÖNYARGILAR KIRILMALI"

CHP Parti Meclis Üyesi Ercan Karakaş, ziyaretleri seçimlere girerken il ve ilçelerdeki durumu yerinde görmek için yaptıklarının altını çizerek, "2011 seçimleri bizim için çok önemli. Genel başkanımız, bu seçimler için iktidar hedefini koydu. Bu hedefe ilerlerken halkın her kesimine ulaşıp onlara CHP’nin alternatif olduğunu göstermek üzere etkili bir seçim kampanyası yapacağız" dedi. CHP’ye karşı olan önyargıların kırılması gerektiğini ifade eden Karakaş, CHP’nin eleştirip, alternatif söylemediği yönünde bir algı bulunduğunu belirterek, "Bu algı maalesef vardı. Ancak, bu yavaş yavaş ortadan kalkıyor. Aynı şekilde başka bir önyargı daha var, ’CHP demokrasiyi ve özgürlükleri ve onun gereği olan anayasa değişikliklerini engelliyor’ Bu çok gülünç bir iddia. Cumhuriyeti kuran, çok partili rejimi başlatan parti nasıl olur da demokrasiyi engeller?" diye konuştu.

HEYKELLERLE DE KAVGALI

Başbakan Erdoğan’ın iktidarın yavaş yavaş elinden gittiğini görmeye başladığını da ileri süren Karakaş sözlerini şöyle tamamladı:

"Bu yüzden çok hırçınlaştı. Bu nedenle, Öğrencilerle, çitçilerle, işçilerle, sendikacılarla kavgalı. Taraftarlar ve hatta heykellerle de kavgalı. Başbakan artık canlı cansız ne varsa her şeyle kavga ediyor. Bu biraz da panik havasıdır. Ama paniğin sonuca bir faydası yok. Altını çizerek söylüyorum CHP bu seçimlerde tek başına iktidar hedefi koymuştur ve bu hedefte devam edecektir."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!