Bil Kazan

Güncelleme Tarihi:

Bil Kazan
Oluşturulma Tarihi: Aralık 23, 2003 11:17

Hürriyetim, Alternatif Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı ve Bil Dersanelerinin ortak yürüttüğü Bil-Kazan yarışmasının 01-07 Aralık haftası talihlisi Kocaeli'den Merve Alkılınç oldu.

Haberin Devamı

1982 doğumlu olan Alkılınç  Kocaeli Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü 4. sınf öğrencisi. Boş zamanlarında bulmaca çözmeyi ve kitap okumayı çok sevdiğini belirten Alkılınç,

"Hürriyetim.com'u hergün takip ediyorum ve yarışmayı birgün sayfada dolaşırken tesadüfen gördüm. Bir daha da bırakamadım. Yarışmayı tüm arkadaşlarıma tasvsiye ettim, artık onlarda Bil-Kazan yarışmasının müdavimi oldular." dedi.

Yarışmayı takip ederken hem eğlenceli vakit geçirdiğini hem de bilgilerini sınadığını söyleyen Alkılınç, bu yönleriyle Bil Kazan yarışmasının her yaştan insan için vakit geçirmek için çok yararlı olduğunu sözlerine ekledi.

Merve Alkılınç ayrıca "Yarışmayı sitesinde yayınlayan hürriyetim.com'a, yarışmaya katkısı ve yurdışı eğitim hakkında her türlü bilgiye ulaşmamızı sağladığı için Alternatif Yurtdışı Eğitim Danışmanlığına ve yarışma ödülünün sponsoru, köklü bir kuruluş olan Bil Dershanelerine çok teşekkür ederim." dedi.

24-30 KASIM TALİHLİSİ ANKARA'DAN

Haberin Devamı

Ankara'da yaşayan 26 yaşındaki öğretmen Meral Göveli Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesinden mezun. Hobileri arasında internet, müzik (enstrümental, klasik, yerli ve yabancı slow hits), kitaplar, trekking, tarihi mekanları gezmek olduğunu söyleyen Göveli, yarışmayı hergün internette düzenli olarak okuduğu Hürriyetim'de görerek katıldığını ve yarışmayla birlikte kendini geliştirdiğini belirtti.

Ankara'da yaşadığı için kurstan faydalanamayacağını ve kursa katılma hakkını, İstanbul'da yaşayan bir arkadaşıma vereceğini söyleyen Göveli,

"Günümüz iş hayatının en büyük gerekliliği İngilizce, günümüz gençliğinin en büyük eksikliği ise yine yabancı dil bilmemeleri. Okullarda öğretmen ve materyal eksikliği maalesef bunun en önemli nedeni." dedi. Bu sorunu çözecek yabancı dil kursları ise gelir seviyesi düşük olan Türk toplumu için pahalı bir araç. Dolayısıyla "Bil Kazan" yarışması çok iyi bir fırsat." dedi.

Göveli, Hürriyetim, Bil Dersaneleri ve Alternatif Yurtdışı Eğitim'e teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.

BİL-KAZAN DEVAM EDİYOR

Hürriyetim, Alternatif Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı ve Bil Dersanelerinin ortak yürüttüğü Bil-Kazan ( http://www.hurriyetim.com.tr/bilkazan/ ) yarışması hızıyla devam ediyor. Sizde katılın. Hem bilgilerinizi tazeleyin hem yurtdışında eğitim kazanın.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!