Bil Kazan

Güncelleme Tarihi:

Bil Kazan
Oluşturulma Tarihi: Ekim 21, 2003 14:37

Bil-Kazan yarışmasının 29 Eylül - 5 Ekim haftasının talihlisi İzmir'den Çığır Biray oldu. Ege üniversitesi Tıp Fakültesi Tıbbi Biyoloji Anabilim Dalında Araştırma görevlisi olarak çalışan 24 yaşındaki Biray, aynı anabilim dalında da yüksek lisans yapıyor.

Haberin Devamı

İzmir' de yaşıyan Biray, "Yarışmalardan çok hoşlanıyorum. Özellikle sizin Hürriyet gazetesinde düzenlediğiniz yarışma benim için bir tutku oldu. En güzel yanı her istediğimde yarışmaya katılıp soruları cevaplıyordum. Cevaplardaki "aparanti" şıkkı hayatıma yeni bir espiri anlayışı getirdi." dedi.

Yarışmayı Ağustos ayının başından itibaren takip ettiğini belirten Biray, "Eve gittiğimde hemen pc'mi açıp yarışmanın sorularını cevaplıyordum." dedi.

BİL KAZAN DEVAM EDİYOR

Hürriyetim'in eğitime destek kampanyaları tüm hızıyla devam ediyor.  Hürriyetim, Bil Dershaneleri'nin katkılarıyla ve Alternatif Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı işbirliğinde her hafta bir kişiye ücretsiz İngilizce veya bilgisayar kursu veriyor.  Bil Kazan ( www.hurriyetim.com.tr/bilkazan )  yarışmasına devam edin... Bir sonraki hafta kazanan siz olabilirsiniz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!